Champions League: Σε Λίβερπουλ και Μπάγερν τα δυο πρώτα εισιτήρια για τους “8”

Champions League: Σε Λίβερπουλ και Μπάγερν τα δυο πρώτα εισιτήρια για τους “8”

Η Μπάγερν που διάλυσε με 7-1 τη Ζάλτσμπουργκ και η Λίβερπουλ που ηττήθηκε 0-1 από την Ιντερ, προκρίθηκαν πρώτες στην προημιτελική φάση του Champions League.

Στο Ανφιλντ, η Λίβερπουλ είχε το πάνω χέρι μετά τη νίκη της 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο και ήταν χαλαρή απέναντι στην Ιντερ. Ελάχιστες οι καλές φάσεις στο 1ο ημίχρονο με καλύτερη ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Μάτιπ. Δοκάρι είχε και ο Σαλάχ στο 51′. Ομως η Ιντερ βγήκε μπροστά και κατάφερε στο 61′ να κάνει το 0-1 και να βάλει φωτιά στο ματς. Φωτιά που έσβησε αμέσως καθώς δύο λεπτά μετά, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Σάντσες και η Ιντερ έμεινε με 10 παίκτες. Στο 75′ η Λίβερπουλ είχε και 3ο δοκάρι με τον Σαλάχ. Το σκορ δεν άλλαξε παρά τις ευκαιρίες των Αγγλων που πήραν τελικά τη πρόκριση.

Στο Μόναχο, η Μπάγερν ήταν καταιγιστική και προηγήθηκε στο 31′ 4-0 της Ζάλτσμπουργκ! Με δυο πέναλτι του Λεβαντόφσκι που κέρδισε ο ίδιος με την ίδια κίνηση απο τον Βέμπερ στο 12′ και στο 21′ έγινε το 2-0 και η αυστριακή ομάδα κατέρρευσε. Δυο λεπτά μετά, ο Πολωνός έφτασε σε χατ τρικ (3-0 στο 23′) τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση για τους Βαυαρούς (1-1 το πρώτο παιχνίδι) με τον Γκνάμπρι να σημειώνει το 4-0 στο ημίωρο. Στο β’ μέρος, ο Μίλερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 53′ στο 5-0 και η Μπάγερν πάτησε φρένο. Η Ζάλτσμπουργκ βρήκε ευκαιρία και μείωσε με τον Κέργκααρντ (70′). Στο 83′ ο Μίλερ πέτυχε το 6-1 και στο 85′ ο Σανέ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Σήμερα (9/3, 22.00) παίζουν: Μάντσεστερ Σίτι -Σπόρτινγκ Λισαβόνας (5-0) και Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (0-1)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter