Champions League: Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε στους ομίλους

Champions League: Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε στους ομίλους

Ακόμη τρία εισιτήρια για τους ομίλους μοιράστηκαν απόψε από τα πλέι οφ του Champions League και τα πήραν οι  Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε

Στην Ολλανδία, η Μπενφίκα έμεινε με 10 παίκτες από το 32’ λόγω αποβολής του Βερίσιμο με δύο κίτρινες κάρτες αλλά άντεξε στην πίεση της ολλανδικής ομάδας και πήρε το πολύτιμο 0-0 που την έφερε ξανά στους ομίλους της διοργάνωσης

Στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς προηγήθηκε νωρίς αλλά η Μάλμε εμφανώς καλύτερη πήρε τα ηνία του αγώνα, πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε από το VAR και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο. Οι Βούλγαροι ξαναβρήκαν γκολ με πέναλτι του Σωτηρίου και πίεσαν για να φέρουν το ματς στην παράταση αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στη Βουδαπέστη έγινε το ματς της βραδιάς όπου είχαμε ανατροπή στην ανατροπή κι ένα χαμένο πέναλτι με τη Γιουνγκ Μπόις να παίρνει τελικά τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στην ουγγρική ομάδα που αγωνιζόταν από το 65’ με 10 παίκτες.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγώνων ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης):

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 0-0 (1-2). Σκόρερ:

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Μάλμε (Σουηδία) 2-1 (0-2).

Σκόρερ: 10’ Νεντιάλκοφ, 60’ πεν. Σωτηρίου – 42’ Μπιρμάντσεβιτς

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 2-3 (2-3). Σκόρερ: 18’ Γουίγκο, 27’ Μάε – 4’ Ζέζινγκερ, 56’ Φάσχνατ, 93’ Χαμπίμπι)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μονακό (Γαλλία) 25/8 (1-0)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) 25/8 (0-3)

Μπρόντμπι (Δανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 25/8 (1-2)

*Οι αγώνες αρχίσουν στις 22:00.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter