Champions League: Ήττα 3-0 του Ολυμπιακού από τη Σίτι στο Μάντσεστερ

Champions League: Ήττα 3-0 του Ολυμπιακού από τη Σίτι στο Μάντσεστερ

Όπως και στο ματς με την Πόρτο έτσι και απόψε ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στην αρχή και στο τέλος και γνώρισε την ήττα στην Αγγλία από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Και θα την υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική (25/11) στα «Καραϊσκάκη». Το καλό νέο για τους «ερυθρόλευκους» πάντως, ήρθε από την Πορτογαλία όπου η Πόρτο νίκησε τη Μαρσέιγ με 3-0 και κράτησε τους Γάλλους στη τελευταία θέση…

Ο Ολυμπιακός μπήκε φοβισμένος στο γήπεδο, περισσότερο από όσο θα έπρεπε και παίζοντας παθητική άμυνα έδωσε το δικαίωμα στη Σίτι να κυριαρχήσει και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο δεκάλεπτο, τελικά στο 12’ με τον Φεράν Τόρες άνοιξε το σκορ…

Οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να βγουν μπροστά και είναι χαρακτηριστικό ότι άρχισαν να το κάνουν μετά το 30’ χωρίς όμως να δημιουργήσουν φάσεις με αποτέλεσμα να τελειώσουν το πρώτο μέρος χωρίς τελική προσπάθεια!

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς έριξε στο ματς Πέπε και Μπρούμα σε μια προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και άλλαξε. Ο Μπρούμα έδωσε άλλον αέρα, ο Ολυμπιακός βγήκε πιο μπροστά, πίεσε την άμυνα της Σίτι και άρχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 53’ ο Βαλμπουενά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία όταν έκλεψε αλλά το σουτ στη κενή εστία έφυγε άουτ. Και στο 63’ ο Εμερσον απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Ελ Αραμπί. Στο ίδιο διάστημα οι Αγγλοι δεν δημιούργησαν κινδύνους στην ελληνική άμυνα και ο Ολυμπιακός επέμενε να πιέζει για την ισοφάριση δημιουργώντας μια ακόμη πολύ καλή φάση με τον Χολέμπας στο 72’. Όμως στο 82’ ο Ζεσούς με ένα απίστευτο σουτ έγραψε το 2-0 και τελείωσε τα όνειρά των «ερυθρόλευκων» για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία. Και στο 90’ ο Κανσέλο με σουτ εκτός περιοχής έγραψε τον επίλογο (3-0) για την 3η σερί νίκη της Σίτι με τρία σε γκολ και στην Πόρτο και στη Μαρσέιγ και στον Ολυμπιακό!

Ο Ισπανός διαιτητής Θέρο Γκράντε είχε εύκολο έργο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (83’ Κανσέλο), Στόουνς, Άκε, Ζιντσένκο, Γκιντογάν, Τόρες, Ντε Μπρούινε, Φοντέν (69’ Ρόντρι), Μαχρέζ (69’ Ζεσούς), Στέρλινγκ (83’ Σίλβα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Πέπε), Καμαρά (73’ μασούρας), Ραντζέλοβιτς (46’ Μπρούμα), Βαλμπουενά (86’ Σουντανί), Ελ Αραμπί (76’ Ελ Αραμπί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter