«Champion Jet 1»: Και΄συ Jet με τη SEAJETS

«Champion Jet 1»: Και΄συ Jet με τη SEAJETS

Πως θα σου φαινόταν να φτάνεις με ταχύτητα αλλά και πολυτέλεια στο αγαπημένο σου κοσμοπολίτικο νησί για να χαλαρώσεις στις πανέμορφες παραλίες και να ζήσεις την αυθεντική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα του Αιγαίου;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη SEAJETS για να απολαύσεις:

Αξεπέραστη ταχύτητα, άνεση και πολυτελή ατμόσφαιρα.

Ταξιδέψτε με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 μαγευτικούς προορισμούς του Αιγαίου σε χρόνο ρεκόρ! Χαλαρώστε σε άνετα καθίσματα, απολαύστε δροσερά ποτά και γευστικά σνακ στο μπαρ και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Αφεθείτε στην πολυτέλεια και ζήστε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με SEAJETS.

Νέο απογευματινό δρομολόγιο από τον Πειραιά:

Ξέγνοιασε από την καθημερινότητα και απόδρασε στα νησιά του Αιγαίου με το νέο απογευματινό δρομολόγιο της SEAJETS από τον Πειραιά!

  • Σύρο σε 2.20’

  • Μύκονο σε 3.00’

  • Πάρο σε 3.55’

  • Νάξο σε 4.35’

Επισκεφτείτε τη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με τον κοσμοπολίτικο αέρα και την πλούσια ιστορία. Φημίζεται για την αρχιτεκτονική της, τα νεοκλασικά κτίρια και τα γραφικά σοκάκια και είναι ιδανική για χαλάρωση, πεζοπορία και γαστρονομικές απολαύσεις.

Άλλου τύπου διασκέδαση προσφέρει η Μύκονος, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του κόσμου, γνωστό για την έντονη νυχτερινή ζωή και τις υπέροχες παραλίες.

Η Πάρος, ένα γραφικό κυκλαδίτικο νησί με πανέμορφα τοπία, γραφικά χωριά και χρυσαφένιες αμμουδιές, προσφέρει χαλαρή ατμόσφαιρα, παραδοσιακές ταβέρνες και αυθεντική κυκλαδίτικη αύρα. Είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και λάτρεις της φύσης.

Τέλος η Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων με την πλούσια ιστορία και πανέμορφα τοπία. Φημίζεται για τις εκτεταμένες αμμουδιές, τα γραφικά χωριά και τα παραδοσιακά προϊόντα. Ιδανική επιλογή για πεζοπορία, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα και χαλάρωση στην παραλία.

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι!

SEAJETS – Το ταχύτερο ταξίδι στο Αιγαίο!

Πληροφορίες και κρατήσεις:

https://www.seajets.com/

Τηλ.: +30 210 4199 000

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter