Βρετανία: Κέρδισε 105 εκατ. λίρες, αλλά θα συνεχίσει να δουλεύει

Βρετανία: Κέρδισε 105 εκατ. λίρες, αλλά θα συνεχίσει να δουλεύει

Ο Στιβ Τόμσον έλυσε το πρόβλημα της ζωής του, κερδίζοντας το ένατο μεγαλύτερο τζακ ποτ στο βρετανικό λαχείο, ωστόσο όπως ανέφερε, δεν σκοπεύει να σταματήσει να δουλεύει.

Στις 19 Νοεμβρίου, η τύχη χαμογέλασε πλατιά για τον Στιβ και τη Λένκα Τόμσον, καθώς το λαχείο που αγόραζαν… εξαργυρώθηκε για 105 εκατ. λίρες (ή 122,5 εκατ. ευρώ, αν προτιμάτε). Πλέον, το ζεύγος Τόμσον και τα παιδιά τους θα μπορέσουν να κάνουν μία ζωή απαλλαγμένη από τα άγχη που ταλανίζουν τους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Στιβ, δύσκολα θα αλλάξουν οι συνήθειές του.

Σύμφωνα με το Sky News, ο 42χρονος πατέρας τριών παιδιών, Στιβ Τόμσον θα συνεχίσει τη δουλειά του (προς το παρόν), δίχως αυτό να σημαίνει το ότι δεν κάνει σχέδια για το μέλλον. Τα σχέδιά του αφορούν διακοπές σε κάποια τροπική παραλία, με τα τρία παιδιά του Στιβ και της Λένκα να έχουν ήδη γνωστοποιήσει τα… θέλω τους προς τους γονείς.

Ο πρωτότοκος θέλει να φτιάξει το δικό του δωμάτιο, ενώ ο δεύτερος γιος στοχεύει… ψηλότερα, ζητώντας από τον πατέρα του ένα αυτοκίνητο Tesla. Η κόρη, από την άλλη πλευρά, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν ένα ροζ iPhone.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter