Blue Horizon: ΕΔΕ για τις ενέργειες του Λιμενικού… μετά τον σάλο

Για ακόμη μια φορά, μπαίνουν στο μικροσκόπιο οι ενέργειες και οι ευθύνες του Λιμενικού Σώματος. Μετά τραγικό συμβάν που οδήγησε στον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά, ο οποίος απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, διατάχθηκε ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΔΕ έρχεται ώρες μετά το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα, σάλο προκάλεσαν οι ασύλληπτες διατυπώσεις Βαρβιτσιώτη ο οποίος υποστήριξε ότι : «Κάποιοι θρηνούν τον αδικοχαμένο Αντώνη, και άλλοι αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους».

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτες διατυπώσεις Βαρβιτσιώτη: «Κάποιοι θρηνούν τον αδικοχαμένο Αντώνη, και άλλοι αυτούς που πήγαν για τη δουλειά τους»

Την ίδια στιγμή, όπως εξηγούν στο documentonews.gr, απόστρατοι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, οι ευθύνες του Λιμενικού Σώματος είναι βαριές ενώ προκύπτουν «καυτά» ερωτήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακόμη και να υπήρχε λιμενικός και να μην διακρίνεται στα βίντεο, προκύπτουν ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες, από τη στιγμή που βρέθηκε άνθρωπος στη θάλασσα. Όπως εξηγούν στο documentonews.gr απόστρατοι αξιωματικοί, οι εκπρόσωποι του Λιμενικού έπρεπε να προβούν σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται για τη διάσωση του ανθρώπου.

Διαβάστε επίσης: Πνιγμός 36χρονου στον Πειραιά: Βαριές ευθύνες του Λιμενικού Σώματος