Basket League: Ο Προμηθέας άλωσε το Λαύριο

Basket League: Ο Προμηθέας άλωσε το Λαύριο

Ο Προμηθέας νίκησε εκτός έδρας το Λαύριο με 86-79 και απέκτησε προβάδισμα με 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Basket League. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα προκριθεί στους τελικούς εάν κερδίσει δύο από τους -δυνητικά- τέσσερις αγώνες που θα ακολουθήσουν, αρχής γενομένης από την Πάτρα.

Το ματς ήταν συναρπαστικό και ο Προμηθέας είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αν και βρέθηκε να χάνει στα μισά της γ’ περιόδου. Ένα τρίποντο του Κουίνσι Φορντ 2 λεπτά πριν το τέλος προστάτευσε το πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων στο 73-75. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 36-42, ενώ ο Προμηθέας έφτασε και στο 61-69.

Ο Προμηθέας έπαιξε χωρίς τον βασικό σέντερ Τζεράι Γκραντ, που τραυματίστηκε την παραμονή του αγώνα και είναι αμφίβολος για τη συνέχεια. Ο αδελφός του, Τζέριαν, πέτυχε μόλις 2 πόντους. Ο Πορτορικανός Κλαβέλ ήταν πρώτος σκόρερ με 28 πόντους, ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης πρόσθεσε 17.

Οι Κάρτερ (17), Μουράτος (15), Γερομιχαλός (14) ξεχώρισαν από το Λαύριο.

Ο δεύτερος αγώνας του ζευγαριού θα γίνει το Σαββατόβραδο στην Πάτρα, ενώ αύριο θα ξαναπαίξουν στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να προηγούνται με 1-0. Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter