Basket League: Μυστήριο με παράγοντα που… εξαφανίστηκε

Φωτογραφία Αρχείου

Μυστήριο καλύπτει την εδώ και διήμερο εξαφάνιση διοικητικού ηγέτη ομάδας μπάσκετ της Α1 κατηγορίας. Ο συγκεκριμένος παράγοντας αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής, ενώ απενεργοποιημένα είναι και τα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς του, χωρίς να έχει δηλωθεί κάτι στην Ασφάλεια. Εικάζεται ότι ο εξαφανισμένος, που έχει «σημαδευτεί» για ύποπτες δραστηριότητες, βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΒΝ Sports, ο ψευτοεπενδυτής «αυτός που εμφανίστηκε στο μπασκετικό στερέωμα μέσα στην προηγούμενη δεκαετία και αναρριχήθηκε μέσα από διάφορες ομάδες στις οποίες διατέλεσε άλλοτε πρόεδρος, άλλοτε “ιδιοκτήτης” και άλλοτε “επενδυτής”.

Παράλληλα έτρεχε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και άλλες “εταιρείες” που είχαν να κάνουν με διαφορετικούς τομείς με τελευταία εταιρεία «κρυπτονομισμάτων».

Οι ομάδες στις οποίες είχε διατελέσει “αφεντικό” συχνά πυκνά είχαν “μπλέξει” σε περίεργα αποτελέσματα αγώνων μπάσκετ τόσο στην Α2 (κυρίως) όσο και στην Α1, αλλά η εκάστοτε ηγεσία Ομοσπονδίας και Λίγκας σφύριζε αδιάφορα».

Ο… αγνοούμενος παράγοντας ήταν και φέτος ο κρυφός διοικητικός ηγέτης ομάδας της Basket League από κοινού με μάνατζερ παικτών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκεται και στα «κοινά» νεόπλουτης ομάδας της Α2.