Basket League: Άνετος ο Ολυμπιακός στην Πάτρα

Basket League: Άνετος ο Ολυμπιακός στην Πάτρα

Απτόητος από τις απουσίες του, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Απόλλωνα στην Πάτρα με 61-87 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Basket League. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 33-50.

Η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους στη β’ περίοδο και η συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα (39-73 στο 28ο λεπτό). Ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τους ελαφρά τραυματισμένους Παπανικολάου, Φαλ και τον αδιάθετο Κάνααν. Ο Μπολομπόι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έπαιξε μόνο στο πρώτο μέρος.

O Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών με 20 πόντους, ενώ o Tαρίκ Μπλακ πρόσθεσε 13. Διακρίθηκαν και οι Πίτερς 10, Λαρεντζάκης 10, ΜακΚίσικ 9, Ουόκαπ 7,  Πάπας 6. “Kερδίσαμε το παιχνίδι χωρίς να πιεστούμε, παίζοντας άμυνα άνω του μετρίου”, σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. “Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα”.

Από τον Απόλλωνα του Νίκου Βετούλα ξεχώρισαν οι Καλχούν 11, Μαστρογιαννόπουλος 10, Ντέιβις 9, Σιλά 9. Το γήπεδο της Περιβόλας ήταν γεμάτο.

Χθες, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με 69-65, ενώ η ΑΕΚ νίκησε τη νεοφώτιστη Καρδίτσα με 79-63 στα Λιόσια. Στους σαββατιάτικους αγώνες της πρεμιέρας: Περιστέρι-ΠΑΟΚ 85-77, Λαύριο-Προμηθέας 80-90 και Ιωνικός-Κολοσσός 89-84 στην παράταση.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter