Βαριά δουλειά για ορισμένους το βουλευτιλίκι…

Βαριά δουλειά για ορισμένους το βουλευτιλίκι…

Ο Doctor μαθαίνει ότι βουλευτής της ΝΔ αναφώνησε σε συναδέλφους του: «Να δω τι άλλη μ…α θα μας βάλουν να πούμε»… Ο εν λόγω βουλευτής είχε κληθεί σε τηλεοπτικό παράθυρο να υπερασπιστεί τη γραμμή ότι η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Πάρνηθα –μες στην καλή χαρά με τους μοτοσικλετιστές– αποτυπώνει μια «ανθρώπινη στιγμή του πρωθυπουργού». Τι να κάνει ο άνθρωπος; Το είπε το ποίημα και μετά πήγε στους συναδέλφους του και είπαν όλοι μαζί τον πόνο τους.

Βρήκαν και τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ

Η υπεράσπιση ωστόσο του πρωθυπουργού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φαντασία αφού ορισμένοι βουλευτές επικαλέστηκαν ως ατού τον γυμνασμένο πρωθυπουργό και τις δεξιότητες της συζύγου του στο μοτοκρός αντιπαραβάλλοντάς τα με το «φαγοπότι», λέγανε, Πολάκη στα Χανιά! Ενας όμως συνάδελφός του από την Αττική –παραπάνω δεν γράφω μην τον προδώσω τον άνθρωπο και δεν θέλω– σχολίασε ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι «τα έχει και τα δύο (προσόντα), οπότε»…

Κάποιων το αυτί δεν ιδρώνει με τίποτε

Εκείνοι πάντως που είναι – περισσότερο και από τους «γαλάζιους» βουλευτές– σε συναντίληψη με το πρωθυπουργικό ζεύγος είναι οι αρχισυντάκτες και οι διευθυντές των ΜΜΕ. Βασιλικότεροι του βασιλέως. Μέχρι που αναγκάστηκε η Κουμουνδούρου να τους καταγγείλει με ανακοίνωση την Τρίτη το βράδυ συνοδευόμενη από τη φωτογραφία του Documento. Οχι βέβαια ότι ιδρώνει με τίποτε το αυτί τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter