Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όλοι αισθανόμαστε ντροπή για τον αποκλεισμό»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όλοι αισθανόμαστε ντροπή για τον αποκλεισμό»

Το γήπεδο δεν χωρούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακό από το Κύπελλο και σκασμένος δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Κόντρα σε αυτόν τον λυσσαλέο πόλεμο και στη βρομιά που υπάρχει απέναντι μας εμείς πρέπει να είμαστε ατσάλι και δεν ήμασταν. Σε παιχνίδια όπως αυτό δεν χωράει τίποτα άλλο μπαίνεις μέσα και προκρίνεσαι. Αυτή τη στιγμή όλοι αισθανόμαστε ντροπή”

Οσον αφορά σενάρια που βγήκαν στην επιφάνεια, σχετικά με τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, από την ΠΑΕ ξεκαθάρισαν ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή συνεχίζουμε όπως είμαστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι βλέπουμε”.

Όπως τόνιζαν μάλιστα μετά το… κάζο του Κυπέλλου Ελλάδος «Δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό στόχος “δεύτερη θέση”. Χάθηκε το πρωτάθλημα, χάθηκε το Κύπελλο και κάναμε την υπέρβαση στην Ευρώπη περνώντας από έναν δύσκολο όμιλο. Ο στόχος δεύτερη θέση δεν υπάρχει».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε μετά το ματς: «Είναι ανεξήγητο! Kάναμε τόσες πολλές προσπάθειες, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Έκαναν μία ευκαιρία και σκόραραν και νίκησαν. Δυστυχώς, κάναμε τόσες πολλές προσπάθειες, είχαμε αρκετές τελικές και ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι ένας πικρός αποκλεισμός…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter