Αυτοί είναι οι εκτυπωτές που θα τελειοποιήσουν τη work from home εμπειρία σου

Οι τελευταίοι μήνες απέδειξαν σε όλους μας ότι μπορούμε να είμαστε μια χαρά παραγωγικοί δουλεύοντας και εκτός γραφείου. Άπαντες εξοικειώθηκαν με το work from home, ανακαλύπτοντας τα πλεονεκτήματα της εργασίας από το σπίτι, μόνο που σε αυτή την αλλαγή υπάρχει ένας παράγοντας που κάνει τα πράγματα κομματάκι δυσκολότερα: ο εκτυπωτής. Μην το γελάς καθόλου! Οι εκτυπωτές αποτελούσαν μία βασική ευκολία του γραφείου, αφού έδιναν τη δυνατότητα σε όλους να εκτυπώνουν καθετί χρειαζόταν -για τις ανάγκες της δουλειάς τους και όχι μόνο. Τώρα;

Ευτυχώς για ‘σένα στην αγορά θα βρεις πλήθος αξιόλογων εκτυπωτών από εγνωσμένης αξίας κατασκευαστές που θα σου επιτρέψουν να εκτυπώσεις τα πάντα -από λογαριασμούς και εργασίες, μέχρι σημειώσεις και φωτογραφίες. Έλα να δούμε ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις.

Lexmark C3224dw

Με τον Lexmark C3224dw θα αφιερώσεις χρόνο εκεί που πρέπει -για όλα τα υπόλοιπα αναφορικά με την εκτύπωση θα φροντίσει εκείνος. Ένας έγχρωμος εκτυπωτής με ταχύτητα έως 22 σελίδες/λεπτό, προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω USB, Ethernet και Wi-Fi για πλήρη ευελιξία. Είναι συμβατός με Apple AirPrint, Google Cloud Print και Mopria τη στιγμή που χαρακτηριστικά όπως η εκτύπωση διπλής όψης και η αναστολή λειτουργίας μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας, κάνοντας τη χρήση του οικονομικότερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

HP NeverStop Laser 1000n

Όπως ξεκαθαρίζει και το όνομά του, ο HP NeverStop Laser 1000n είναι ένας ασπρόμαυρος εκτυπωτής που δεν σταματά πουθενά! Με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 5.000 σελίδων μέχρι την πρώτη αναπλήρωση του δοχείου γραφίτη του, θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο αλλά και χρήμα. Η οθόνη LED των 3 ιντσών προσφέρει άνετο χειρισμό προκειμένου να ολοκληρώνεις τις εργασίες εκτύπωσής σου με μία κίνηση στη στιγμή ενώ στα της συνδεσιμότητας, η υποστήριξη Ethernet και USB θα σε καλύψει και με το παραπάνω.

Xerox B210V DNI

Ένας ασπρόμαυρος laserεκτυπωτής που θα σου επιτρέψει να εκτυπώσεις ό,τι θες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, ο Xerox B210V DNI έρχεται προσφέροντας δυνατότητα διπλής όψης κάνοντας ακόμα πιο απλή την καθημερινότητά σου. Ο κύκλος εργασιών που αγγίζει τις 30.000 σελίδες τον μήνα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην παραγωγικότητά σου, τη στιγμή που η ταχύτητα 30 σελίδων/λεπτό είναι ό,τι πρέπει για να μεγιστοποιήσεις την αποδοτικότητά σου. Προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω USB, Ethernet και Wi-Fi για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

HP LaserJet Pro M203dw

Αν ψάχνεις έναν εκτυπωτή με καλή σχέση τιμής/απόδοσης, κατάλληλο να σε υποστηρίξει στη work from home πραγματικότητά σου, ο LaserJet Pro M203dw είναι ο ιδανικός. Έτοιμος να σου χαρίσει την αποτελεσματικότητα ενός επαγγελματικού εκτυπωτή γραφείου στο σπίτι, διαθέτει λειτουργίες Apple AirPrint, E-Print και Google Cloud Print για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Υποστηρίζει Wi-Fi για ασύρματη λειτουργία καθώς επίσης και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης ώστε να μη χάνεις χρόνο εκεί που δεν χρειάζεται. Η δε πιστοποίηση Energy Star εγγυάται τη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία.

Lexmark B3340dw

Προσιτός οικονομικά και φιλικός προς τον χρήστη, ο Lexmark B3340dw είναι μία εξαιρετική επιλογή για τον επαγγελματία που δουλεύει από το σπίτι. Διαθέτει ένα πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας υποστηρίζοντας Ethernet, Wi-Fi και USB για να τον συνδέσεις με τον υπολογιστή και τις λοιπές συσκευές σου όπως προτιμάς. Χάρη δε στα Apple AirPrint, Mopria, Google Cloud Print και Lexmark Mobile Print, θα εκτυπώσεις απρόσκοπτα απ’ ευθείας από το κινητό σου. Η οθόνη των δύο γραμμών, τέλος, προβάλλει τις απαραίτητες πληροφορίες για να έχεις ανά πάσα στιγμή τον απόλυτο έλεγχο.

HP LaserJet Pro M255dw

Κάνε τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα και απόλαυσε κορυφαίας ποιότητας εκτυπώσεις στη στιγμή με τον HP LaserJet Pro M255dw. Ένας laser εκτυπωτής που θα σου προσφέρει ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης 21 σελίδων/λεπτό, έρχεται με μέγιστο κύκλο εργασιών 40.000 σελίδων/μήνα για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 2,7 ιντσών χαρίζει άνετο έλεγχο ενώ ο δίσκος εισόδου 250 φύλλων θα σε γλιτώσει από τον «βραχνά» της συνεχούς τροφοδοσίας. Η τεχνολογία αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης εξοικονομεί ενέργεια ενώ η τριετής εγγύηση της HP θα σου επιτρέψει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Epson EcoTank L805

Αξιόπιστος και αποδοτικός, ο EcoTank L805 Epson είναι κατασκευασμένος με γνώμονα την οικονομία στην εκτύπωση. Έχει ταχύτητα που φτάνει στις 38 ασπρόμαυρες σελίδες/λεπτό (5 έγχρωμες σελίδες/λεπτό), έτσι ώστε οι εκτυπώσεις σου να βρίσκονται στα χέρια σου σε χρόνο μηδέν. Την ίδια στιγμή το συμπαγές του design του επιτρέπει να χωρά ακόμα και στα πιο μικρά γραφεία και ράφια, δίχως να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ’ όσο πραγματικά χρειάζεται. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα USB και Wi-Fi με την τεχνολογία Epson Connect και δεν θες τίποτε περισσότερο.

HP Laser 107a

Αν αναζητάς έναν προσιτό ασπρόμαυρο laser εκτυπωτή, μόλις τον βρήκες! Ο HP Laser 107a θα σου προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτυπώσεων με την εγγύηση του ονόματος της HP. Υποστηρίζει ανάλυση έως και 1200×1200 dpi με μηνιαίο κύκλο εργασιών 10.000 σελίδων -αριθμός που όπως αντιλαμβάνεσαι θα καλύψει τις ανάγκες σου και με το παραπάνω. Διαθέτει θύρα USB για άμεση και εύκολη σύνδεση ενώ χάρη στη μνήμη των 64 MB είναι σε θέση να διαχειριστεί όλα όσα θα του… φορτώσεις. Το μέγιστο μέγεθος χαρτιού είναι Α4 με τον τροφοδότη του να δέχεται έως και 100 φύλλα.

Xerox Phaser 3330dni

Ο Xerox Phaser 3330dni θα σου λύσει τα χέρια στην καθημερινότητά σου, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή. Με ανάλυση εκτύπωσης στα 1200×1200 dpi είναι σε θέση να διαχειριστεί κάθε σου -ασπρόμαυρη- ανάγκη τη στιγμή που ο ρυθμιζόμενος βοηθητικός δίσκος με τον τροφοδότη των 50 φύλλων, θα σε καλύψει σε όποιο μέγεθος κι αν θες να εκτυπώσεις. Η θύρα USB στην πρόσοψη είναι ό,τι πρέπει για να εκτυπώνεις απ’ ευθείας από USB sticks ενώ η υποστήριξη Apple AirPrint, Google Cloud Print και Mopria ολοκληρώνει το «πακέτο» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Epson EcoTank M1170

Ο μονόχρωμος εκτυπωτής EcoTank M1170 της Epson, είναι μία αξιόπιστη λύση που δεν έχει πρόβλημα να ανταποκριθεί ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις. Προσφέρει ταχύτητα εκτύπωσης έως και 20 σελίδες/λεπτό με προτεινόμενο μηνιαίο κύκλο εργασιών 800 σελίδων. Την ίδια στιγμή το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας που περιλαμβάνει USB, Wi-Fi (με Wi-Fi Direct) και Ethernet σε συνδυασμό με την υποστήριξη των Google Cloud Print, iPrint, Epson Connect και Email Print θα σε ικανοποιήσουν όπως κι αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιήσεις, ενσύρματα ή ασύρματα, από τον υπολογιστή ή άλλη mobile συσκευή.