Αυτό είναι το όμορφο γαϊδουράκι από την Ιρλανδία που… τραγουδάει (Video)

Αυτό είναι το όμορφο γαϊδουράκι από την Ιρλανδία που… τραγουδάει (Video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα γαϊδουράκι από την Ιρλανδία, το οποίο έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο…. τραγουδάει!

Ο Martin Stanton, επισκέπτεται εδώ και ένα χρόνο την Harriet όπως είναι το όνομα της. Όταν την άκουσε για πρώτη φορά να τραγουδάει συγκλονίστηκε όπως είπε: 

«Ζω περίπου 20 λεπτά μακριά από μένα στο Toureen. Γνωρίζω την οικογένεια που την έχει και φέρνω καρότα, ψωμί και μπισκότα με τσίλι. Ποτέ δεν ξαπλώνει σαν τα υπόλοιπα γαϊδούρια» είπε ο Stanton μιλώντας στο ABC News.

Τελικά, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο τη Harriet την ώρα που τραγουδούσε και στη συνέχεια το ανέβασε στα social media. 

Το γαϊδουράκι δέχτηκε θετικά σχόλια τόσο για το τραγούδι του όσο και για τη σκηνική του παρουσία και αμέσως το βίντεο έγινε viral. 

Ο Stanton είπε ότι αρχικά ονόμασε το γαϊδουράκι “Harrison”, αφού πίστευε ότι ήταν αρσενικό, αλλά τελικά το άλλαξε σε “Harriet” αφού όχι μόνο ήταν θηλύκια αλλά έγινε και μητέρα. «Προσπαθώ να την επισκέπτομαι όποτε μπορώ επειδή είναι τόσο αξιολάτρευτη, τόσο φιλική και ευγενική», είπε o Stanton. «Βρήκα το βίντεο αστείο, έτσι το δημοσίευσα. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει viral» κατέληξε ο Stanton.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter