Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας… για όλους, χωρίς αποκλεισμούς

Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας… για όλους, χωρίς αποκλεισμούς

Φέτος η Stoiximan φτιάχνει τη δική της ομάδα, που έρχεται για να τα αλλάξει όλα με αφετηρία ένα από τα κορυφαία αθλητικά δρώμενα της χώρας μας, που δεν είναι άλλο από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καλώντας όλους μας να τρέξουμε για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς αποκλεισμούς.

Και πως θα το κάνει αυτό: μέσα από το πρόγραμμα “Stoiximan Wheels of Change”, όπου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ « Τρέξε μαζί μου», φροντίζει για την ενεργή συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και του ευρύτερου κοινού ως συνοδών τους στον εμβληματικό αυτό αγώνα, γιορτάζοντας έτσι τη δύναμη της ενότητας και της αλληλοϋποστήριξης.

Για το σκοπό αυτό, η Stoiximan θα παρέχει ειδικά κατασκευασμένα αμαξίδια στους συμμετέχοντες καθώς και δωρεάν προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους μέσα στη χρονιά, συνεργαζόμενη με εξειδικευμένους προπονητές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω της πλατφόρμας iroes.gr.

Το “Stoiximan Wheels of Change” δε σταματάει όμως εκεί.. Η εταιρεία καλεί και ερασιτέχνες δρομείς να δηλώσουν συμμετοχή στο Iroes.gr, έτσι ώστε να τρέξουν ως συνοδοί των Ατόμων με Αναπηρία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, εξασφαλίζοντάς τους το κόστος συμμετοχής τους καθώς και το πλήρες πλάνο προετοιμασίας του μέχρι τους αγώνες. 

Στόχος της ομάδας  “Stoiximan Wheels Of Change” είναι να συμμετέχει σε δρομικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, διευρύνοντας το μήνυμα της κοινωνικής ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης των Ατόμων με Αναπηρία καθώς και αυτό της αθλητικής άμιλλας και της συμμετοχής. 

Το πρόγραμμα “Stoiximan Wheels of Change”τους δίνει την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, δείχνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο πως ο αθλητισμός είναι για όλους χωρίς εξαιρέσεις και περιορισμούς, είναι κάτι που μας ενώνει και μας δείχνει την αξία της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Κάθε ομάδα θα συμμετέχει στον Μαραθώνιο θα απαρτίζεται από ένα άτομο με αναπηρία και έναν – τουλάχιστον – συνοδό.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ενεργό μέρος της διαρκούς προσπάθειας της Stoiximan να υποστηρίζει την κοινωνία και τον αθλητισμό και στοχεύει -πέρα από την ίδια τη συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο-  στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση του κοινού. 

Η ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου» δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια. Τότε συμμετείχαν για πρώτη φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας Άτομα με Αναπηρία με ειδικά κατασκευασμένα αγωνιστικά αμαξίδια, δείχνοντας στην πράξη πως εφαρμόζεται η συμπερίληψη των Ανθρώπων με Αναπηρία, αλλά ταυτόχρονα και η ευαισθητοποίηση του κόσμου στα αθλητικά δρόμενα, αλλά και σε άλλες δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ.

Δείτε το Video εδώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter