Αυτά τα ελληνικά συγκροτήματα θα ανοίξουν τις συναυλίες των Riverside

Αυτά τα ελληνικά συγκροτήματα θα ανοίξουν τις συναυλίες των Riverside

Οι Mother Of Millions και οι Within Progress θα είναι τα support των Πολωνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες απέμειναν για την επιστροφή των Riverside στην Ελλάδα και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα support συγκροτήματα για τις δύο συναυλίες του πολωνικού progressive rock/metal σχήματος στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανερχόμενοι progressive/alternative metallers Within Progress είναι αυτοί που την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα ανοίξουν τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater), ενώ τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα (Fuzz Live Music Club) τη σκυτάλη θα πάρουν οι Mother of Millions, ένα από τα κορυφαία προοδευτικά συγκροτήματα της χώρας μας που ολοκλήρωσαν μία σειρά εμφανίσεων σε φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Οι Within Progress

Η δύο συναυλίες των Riverside, που έρχονται για τέταρτη φορά στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της φθινοπωρινής ευρωπαϊκής περιοδείας τους για την προώθησή του εξαιρετικού νέου άλμπουμ τους «ID.Entity» που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ο δίσκος που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2003 είναι μια από τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς, με το τραγούδι «Friend Or Foe?» να μας παρουσιάζει ένα νέο πρόσωπο της μπάντας, που θέλει να αποχωριστεί την εικόνα της θλίψης και της μελαγχολίας που καθόριζε τον ήχο τους τόσα χρόνια. Και το έκαναν με εμφατικό τρόπο.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του ο τραγουδιστής, μπασίστας και ηγέτης των Πολωνών progressive rockers, Mariusz Duda, είχε ρωτηθεί ποια είναι τα δυνατά χαρτιά των Riverside και οι απαντήσεις ήταν δύο: «Οι μελωδίες και οι ζωντανές τους εμφανίσεις». Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια, ποιο είναι το πιο άνετο σκηνικό για το συγκρότημα, η απάντηση ήταν αυτονόητη: «Η σκηνή». Έτσι λοιπόν το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου θα έχουμε τη χαρά και την τύχη να δούμε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του προοδευτικού ήχου, στον χώρο που τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα, να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: Να κατακλύζουν τους συναυλιακούς χώρους με δυνατές μελωδίες και να χαρίζουν μοναδικές στιγμές στους πολυάριθμους οπαδούς που τους περιμένουν ανυπόμονα, καθώς στην τελευταία τους επίσκεψη στη χώρα μας, το διήμερο 7-8 Μαρτίου 2020, ο φόβος για την εξάπλωση του κορονοϊού απέτρεψε πολύ κόσμο να δώσει το παρών στις δύο συναυλίες που έδωσαν τότε.

Η ηλεκτρονική προπώληση και για τις δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της www.123tickets.gr  και στα παρακάτω φυσικά σημεία πώλησης:

Στη Θεσσαλονίκη: The Nephilim Metal Music Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17), Alone Music Store (Γ. Θεοχάρη 2), Café Bar Διώροφον (Κερασούντος 81, Καλαμαριά)

Στην Αθήνα: Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22), No Remorse Records (Ακαδημίας 81), Reload Store (Ακαδημίας 81), Bowel Of Noise (Θεμιστοκλέους 25), Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29), Cinema Libre Filmstore (Θεμιστοκλέους 34), Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι).

Ώρα έναρξης: 20:30

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter