«Αυτά έλεγε και στον Τσίπρα…»

«Αυτά έλεγε και στον Τσίπρα…»

Συνάντηση με συγγενή θύματος του εγκλήματος των Τεμπών και τον συνήγορο του, Μιχάλη Καλογήρου, είχαν δυο υψηλά ιστάμενα μέλη της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης το πρωί της Δευτέρας στον απόηχο της ανακοίνωσης για κατάθεση πρότασης σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής, με το ραντεβού να μην πηγαίνει τόσο καλά όσο θα ανέμενε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Το ένα εκ των δυο κοινοβουλευτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει συμβάλλει τα μέγιστα στις πολιτικές πρωτοβουλίες του κόμματος εντός Κοινοβουλίου για την απόδοση ευθυνών σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ξεκαθάρισε εξ αρχής πως ό,τι έχει να πει θα το πει απευθυνόμενος αποκλειστικά και μόνο στον συγγενή του θύματος. «Μόνο μαζί σου θα μιλάω…» είπε αποκλείοντας από την κουβέντα τον συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ατμόσφαιρα «βάρυνε» περισσότερο όταν ο Μ. Καλογήρου φέρεται να παραπονέθηκε για έλλειμμα επικοινωνίας σε σχέση με την πορεία της υπόθεσης, με το συγκεκριμένο κοινοβουλευτικό στέλεχος που ανέλαβε τη συγγραφή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής να αντιτείνει πως ούτε είχε περάσει από το μυαλό του συνομιλητή του η πρωτοβουλία για να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο που προκύπτει από την αλλοίωση του τόπου της τραγωδίας, αμφισβητώντας εμμέσως τη νομική επάρκεια του κ. Καλογήρου.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Μ. Καλογήρου -παρότι πρώην υπουργός Δικαιοσύνης- αγνοούσε το γεγονός ότι η δικογραφία για το μπάζωμα έχει διαβιβαστεί στη Βουλή και μάλιστα, με τρόπο που προκάλεσε το λαϊκό αίσθημα διότι έφτασε στο Κοινοβούλιο λίγες μέρες πριν «παγώσουν» οι κοινοβουλευτικές εργασίες λόγω ευρωεκλογών.

«Αυτά έλεγε και στον Τσίπρα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…» ήταν το συμπέρασμα του έμπειρου κοινοβουλευτικού, το οποίο και εκμυστηρεύτηκε στο documentonews.gr.

Διαβάστε επίσης

Μαξίμου: Τρέμουν τις «υψηλές απουσίες» – Όλο το παρασκήνιο από την αναβολή της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ

Συγγνώμη σου ζητά, συγχώρεσέ τον

Επέστρεψε στον Καραμανλή με… δωροκάρτα το εισιτήριο των Τεμπών – «Ο αδερφός του Βάιου που δολοφονήθηκε»

Με προφορικές διαρροές από… κύκλους Τσίπρα η διάψευση για τη «συγγνώμη» στον Βενιζέλο

Κιβωτός του κόσμου: Την ενοχή του πατέρα Αντωνίου προτείνει η εισαγγελέας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter