Αυτά είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στη σπείρα εκβιαστών – «Ένοχη» σιωπή από τον Ν. Ανδρουλάκη για τους κομματικούς του φίλους

Αυτά είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στη σπείρα εκβιαστών – «Ένοχη» σιωπή από τον Ν. Ανδρουλάκη για τους κομματικούς του φίλους

Μπορεί η αποκάλυψη του documentonews.gr ότι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τη σπείρα εκβιαστών στην Αθήνα, ήταν και υπάλληλοι του ΥΠΠΟ που ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στο περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, να έχει προκαλέσει σάλο, ωστόσο η σιωπή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκαλεί ιδιαίτερα ερωτήματα.

Το γεγονός δε ότι ακόμη και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έχει αξιολογήσει ως σοβαρές τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι με αποτέλεσμα να τους θέσει σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, αποδεικνύει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει και ο Νίκος Ανδρουλάκης, απομακρύνοντάς τους από τις στελεχιακές τους θέσεις στο κόμμα, μέχρι να ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί και ποια ήταν η εμπλοκή τους στο κύκλωμα εκβιαστών.

Το documentonews.gr, βασισμένο στο γεγονός ότι τα δύο αυτά πρόσωπα δεν είναι απλά μέλη του κόμματος, αλλά στελέχη με σημαντικές ευθύνες και άρα πρόσωπα δημοσίου ενδιαφέροντος, αποκαλύπτει τα ονόματά τους.

Πρόκειται για τους:

1. Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρος ΠΟΕ ΥΠΠΟ

2. Γρηγόρης Βαφειάδης, αναπληρωτής γραμματέας τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας ομοσπονδίας συλλόγου υπαλλήλων ΥΠΠΟ

Είναι ενδεικτικό ότι ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος έχει ανεβάσει και φωτογραφία με τον Νίκο Ανδρουλάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σάλος

Όπως έγραψε από χθες το documentonews.gr, έχει προκαλέσει σάλο η εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών που λειτουργούσε εντός των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων και φέρεται να εκβίαζε καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης προκειμένου τα μέλη της να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.

Όπως έγινε γνωστό πως στη σπείρα συμμετείχαν δεκάδες άτομα με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 14 ατόμων, ενώ συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 22 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter