Αυστρία: Το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας κερδίζει τις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls

Αυστρία: Το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας κερδίζει τις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls

Προβάδισμα στο ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) με 29,1% (+13 από τις εκλογές του 2019) δίνει η πρώτη πρόβλεψη αποτελέσματος στις εκλογές της Αυστρίας, λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Στην δεύτερη θέση με 26,2% (-11,2) βρίσκεται το κυβερνών κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα (ÖVP) του καγκελάριου Καρλ Νεχάμερ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SPÖ) με 20,4% (-0,8). Ακολουθούν οι φιλελεύθεροι NEOS με 8,8% (+0,7) και οι Πράσινοι με 8,6% (-5,3). Με το εκλογικό μέτρο στο 3%, είναι πιθανό τελικά να εξασφαλίσει την είσοδό του στην βουλή και το Κομμουνιστικό Κόμμα (KPÖ) για πρώτη φορά από την δεκαετία του ’50, καθώς βρίσκεται στο 2,9% (+2,3).

Διαβάστε επίσης

Χασάν Νασράλα: Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει τον θάνατό του – Τριήμερο πένθος στη χώρα

Καρυστιανού: Δε μπορεί να ξεκινήσει η δίκη, έχουν φροντίσει να λείπουν στοιχεία – Δεν έχω πενθήσει ακόμα όπως θέλω (Video)

Λειψυδρία: Aνοιξε τις κάνουλες για χαράτσια και ιδιώτες ο Μητσοτάκης – Επιστήμονες και ειδικοί μιλούν στο Documento για τα μέτρα Σκυλακάκη

Ομηροι των servicers είναι 2.271.548 οφειλέτες

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter