Αυστραλία: Συντριβή ελικοπτέρου στην οροφή του ξενοδοχείου Χίλτον – Νεκρός ο πιλότος (Video)

Αυστραλία: Συντριβή ελικοπτέρου στην οροφή του ξενοδοχείου Χίλτον – Νεκρός ο πιλότος (Video)

Ελικόπτερο συνετρίβη στην οροφή ξενοδοχείου του ομίλου Χίλτον στην Κέιρνς, στη βόρεια Αυστραλία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά και να υπάρξει εσπευσμένη απομάκρυνση εκατοντάδων πελατών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Ο πιλότος και μοναδικός επιβαίνων στο αεροσκάφος εντοπίστηκε και κηρύχθηκε νεκρός, βρίσκονται σε εξέλιξη ιατροδικαστικές εξετάσεις για να αναγνωριστεί επίσημα», σημείωσε η αστυνομία στο δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

Μια από τις έλικες κατέληξε στην πισίνα του ξενοδοχείου, η άλλη σε ανοικτό χώρο μπροστά στην είσοδό του, ανέφεραν οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας, κάνοντας λόγο για δύο τραυματίες.

 

Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο που συνετρίβη την Κυριακή 11/8 περί τις 01:50 τοπική ώρα (18:50 ώρα Ελλάδας). Επιτόπου μετέβησαν ερευνητές της αυστραλιανής υπηρεσίας ασφάλειας των μεταφορών.

Ένα ζευγάρι που διέμενε στο ξενοδοχείο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο υποφέροντας από εισπνοή καπνού και έχει πλέον πάρει εξιτήριο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομικής υπηρεσίας του Κουίνσλαντ, Σέιν Χολμς. Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν φλόγες στην οροφή του ξενοδοχείου ενώ ακούγονται σειρήνες ασθενοφόρων και οχημάτων της πυροσβεστικής.

 

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Κρατείται για δωροληψία ο υφυπουργός Ενέργειας Ολεξάντρ Χέιλο- Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω (Photos-Video)

Ιράν: Ρήξη μεταξύ του προέδρου της χώρας Μασούντ Πεζεσκιάν και του αντιπροέδρου του Μοχαμάντ Ζαρίφ

Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ δίνουν αμνηστία στον Μαδούρο για να παραιτηθεί

Γάζα: Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο ζητούν άμεση κατάπαυση του πυρός

Ουκρανική εισβολή στη ρωσική περιφέρεια Κουσκ

ΟΙ ΗΠΑ ενισχύουν την παρουσία τους στη Μέση Ανατολή με το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter