Αυγή: 24ωρη απεργία των εργαζομένων – «Αριστερά χωρίς φωνή» το απεργιακό πρωτοσέλιδο

Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της Αυγής, μετά την ανακοίνωση του ΔΣ της εφημερίδας για την αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου.

«Καλούμε τους αναγνώστες και τους φίλους της εφημερίδας, τον κόσμο της αριστεράς, τα σωματεία και τους κοινωνικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τους ανέργους, να σταθούν αλληλεγγύοι/ες και να στηρίξουν τον αγώνα που ξεκινάμε για την ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο της ΑΥΓΗΣ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων. 

Διαβάστε σχετικά: 

«Αυγή»: 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι – Ολόκληρη η ανακοίνωσή τους

«Αυγή»: Ανακοίνωση του ΔΣ για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου και αναβάθμιση του κυριακάτικου – Η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

Το απεργιακό πρωτοσέλιδο της Αυγής

Στο απεργιακό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, οι εργαζόμενοι ανάρτησαν την ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης για την αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου, με τίτλο «Αριστερά χωρίς φωνή».

 

 

Η ανακοίνωση του ΔΣ της εφημερίδας ενημέρωνε μεταξύ άλλων ότι: «Στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού και με δεδομένη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον βασικό μέτοχο, την αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας “avgi.gr”», με την ΕΣΗΕΑ να τοποθετείται καλώντας την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αναθεωρήσει τη στάση της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο για την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να αναστείλει την καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» (…) Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αναθεωρήσει τη στάση της, να διαβουλευθεί με τις ενώσεις και τους εργαζόμενους και δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων», σημειώθηκε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούνται από τα όργανα του κόμματος οι Τεμπονέρας, Κοτσακάς και Τσιόκας

Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Έσπασε την κάτω γνάθο της συντρόφου του – Και η πρώην σύζυγος για κατάθεση

Η ΕΡΤ απέλυσε τον δημοσιογράφο που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Χυδαιότητες Πέτσα: Ειρωνεύεται για το κλείσιμο της Αυγής – «Περαστικά σύντροφοι»

Νέου τύπου ασυλία στους τραπεζίτες – Η κυβέρνηση έκανε νόμο τις επιθυμίες τους ανάγοντας σε υπερεισαγγελέα τον Στουρνάρα

Ρωσία: Γιατί ξηλώνει ο Πούτιν την «παλιά φρουρά» – Αλλαγές στο επιτελείο του υπουργείου Αμυνας για την ανθούσα πολεμική οικονομία

Κασσελάκης: Αν ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μαύρο χρήμα, ας βρει άλλον πρόεδρο

Ετικέτες