Αυγενάκηδες, αυτή η μάστιγα

Αυγενάκηδες, αυτή η μάστιγα

Μόνο κάτι τύποι σαν τον Αυγενάκη που πιθανότατα ασχολήθηκαν με την πολιτική μόνο για να λένε στους άλλους «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» θα είχαν το θράσος να βγουν σε πέντε διαφορετικά κανάλια εντός μισής ώρας, προκειμένου να πείσουν τηλεθεατές και παρουσιαστές ότι είναι τυφλοί. Ο βουλευτής Ηρακλείου βάπτισε τη χειροδικία κατά ενός 22χρονου υπαλλήλου του αεροδρομίου ως «λεκτική αντιπαράθεση» ενώ υπήρχε βίντεο που είχε γίνει viral και τον διαψεύδει.
Και ένας δεν βρέθηκε να του πει «τι λες ρε άνθρωπέ μου, μας κοροϊδεύεις;»

*** Ο κύριος αυτός τέθηκε εκτός ΚΟ της ΝΔ επειδή, λέει, η κυβέρνηση έχει άμεσα αντανακλαστικά σε τέτοιες συμπεριφορές. Μάλιστα. Δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου και ο Παύλος Μαρινάκης μας ζητούν να πιστέψουμε ότι από την Παρασκευή το πρωί που έγινε το επεισόδιο, μέχρι και την Τρίτη βράδυ – και ενώ είχε σταλεί σχετικό email από την ΟΣΕΥΠΕ – δεν ενημερώθηκαν οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ή ο Μητσοτάκης. Μάλιστα. Συνέβη, δηλαδή, το επεισόδιο παρουσία κόσμου, ήρθε η Αστυνομία, καταγράφθηκε το συμβάν, αλλά το τμήμα Ασφάλειας του Αερολιμένα δεν ενημέρωσε την Κατεχάκη και έτσι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν πήρε κανέναν τηλέφωνο, όπως ίσως θα μπορούσε να κάνει για παράδειγμα με τον πρώην διευθυντή του γραφείου του, Άκη Σκέρτσο.

*** Το ότι συνέβησαν όσα συνέβησαν αφού είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας είναι απλά τυχαίο. Όπως τυχαίο φανταζόμαστε είναι και ότι 22χρονος δεν κατέθεσε τόσες μέρες μήνυση. Για να μην κοροϊδευόμαστε, ο νεαρός βρήκε το θάρρος να καταγγείλει επίσημα το γεγονός και να προχωρήσει σε μήνυση μόνο όταν είδε ότι το βίντεο προκάλεσε σάλο αντιδράσεων κατά του βουλευτή. Ο 22χρονος γνωρίζει ότι στην Ελλάδα δεν μπορείς εύκολα να τα βάλεις με την εξουσία και με τους έχοντες χρήματα. Γι’ αυτό σώπασε, έβαλε το κεφάλι κάτω και επέστρεψε την επομένη στην εργασία του.

*** Αυτό ακριβώς επιθυμούν οι Αυγενάκηδες. Να προκαλούν φόβο, για μια μετάθεση, για τη θέση στη δουλειά, για οτιδήποτε, έτσι ώστε να καταφέρνουν το επιθυμητό για τους ίδιους αποτέλεσμα. Τι ήθελε ο Αυγενάκης; Να ανοίξει ξανά η πύλη, να μπει στο αεροπλάνο για να πετάξει στο Ηράκλειο, ενώ υπεύθυνος για την καθυστέρησή του είναι μόνο ο ίδιος. Ντροπή, ντροπή, ντροπή.

*** Θυμάστε τον Αυγενάκη απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, σαν δαρμένο κουτάβι; Είπαμε αυτοί οι τύποι τα κάνουν εκεί που τους παίρνει. Ταξικό είναι το ζήτημα.

*** Θέλετε κι άλλο παράδειγμα για να σας αποδείξω ότι όλα αυτά τα φαινόμενα έχουν ταξικό υπόβαθρο; Ο κ. Αυγενάκης ήθελε να πετάξει ενώ είχε κλείσει η πύλη. Χτύπησε τον υπάλληλο και δεν συνέβη το παραμικρό μέχρι να παίξει το βίντεο. Ο Αντώνης Καρυώτης ήθελε να ταξιδέψει με το πλοίο και τον πέταξαν στο νερό, χάνοντας τη ζωή του.

*** Εμένα πάντως με έπεισε ο Νίκος Ρωμανός. Είπε, ενώ είχε ακούσει ότι η ΟΣΕΥΠΕ είχε στείλει email και η εκπομπή είχε αποκαλύψει μέχρι και τις ώρες που εστάλη σε υπουργούς και βουλευτές ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα. Γιατί; Διότι έχει λίγη μυωπία.

*** Άλλος ένας λόγος που μπορούμε να αισθανόμαστε ότι έχουμε την καλύτερη κυβέρνηση της Ευρώπης, για να μην πω του κόσμου, είναι η καθιέρωση της 6ήμερης εργασίας. Τα συγχαρητήρια δίνουν και παίρνουν απ’ όλο τον πλανήτη που ενώ η τάση είναι να μειώνονται οι ώρες εργασίες, στην Ελλάδα τις αυξάνουμε. Ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.

H NTAMA

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας – Γερμανίας για τον πανηγυρισμό του Ντεμιράλ – Τι συνέβη (Video)

Επιχείρηση συγκάλυψης και για τα νταηλίκια Αυγενάκη; «Η Αστυνομία δεν κατέγραψε τη βιαιοπραγία στο βιβλίο συμβάντων» (Video)

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες για πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα – Διαψεύδεται επίσημα

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Ο Κύρτσος εκθέτει Μελόνι και φον ντερ Λάιεν: Επιθετικός εθνικισμός για μετανάστες και κοσμοπολίτικα συμφέροντα

«Ο Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού – Με εξύβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος για την επίθεση στο αεροδρόμιο (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter