Άτυχος ο παθιασμένος Ιωνικός – Ο Βόλος έφυγε με βαθμό στο 85′ από τη Νεάπολη

Άτυχος ο παθιασμένος Ιωνικός – Ο Βόλος έφυγε με βαθμό στο 85′ από τη Νεάπολη

Όρθιος και στη Νεάπολη στάθηκε ο Βόλος αποσπώντας ισοπαλία από τον παθιασμένο Ιωνικό (1-1) που προηγήθηκε στο σκορ, μπροστά σε αρκετό κόσμο που παρά το εργάσιμο της ημέρας έδωσε το «παρών» στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εδραιωθεί στη τέταρτη θέση, ενώ οι νεοφώτιστοι έφτασαν τους εννέα βαθμούς και η μέχρι τώρα πορεία τους είναι πολύ καλή.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από το ξεκίνημα του. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Αοσμαν στο 19’, ενώ στο 28’ ο Ρομέρο απείλησε για λογαριασμό του Βόλου. Στο 31΄σε θέση βολής βρέθηκε ο Φαν Βέερτ, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη.

Το σκορ άνοιξε στο 51’. Ο Αοσμαν εκτέλεσε κόρνερ και ο Βαφέας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0). Σταδιακά ο Βόλος άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση και έφτασε σε αυτήν στο 85’. Ο Ορος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Ρομαό και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 92’ ο Τουράμ βρέθηκε φάτσα με τον Κότνικ, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο Αγγελος Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τουράμ, Μύγα, Γκοτσούλια, Ρίνερ, Γκρίλο, Τερεζίου.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Καμπράλ (81’ Μπάσα), Αοσμάν (81’ Κιάκκος), Ματσούκας (54’ Μάναλης), Τουράμ.

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Ρομέρο, Ρίνερ (81’ Τερεζίου), Γκρίλο, Μπαρτόλο, Νίνης (65’ Βοϊτκόφσκι), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ροσέρο (54’ Ορος), Φαν Βέερτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter