Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι με λυτρωτή Καμαρά στο 90′

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι με λυτρωτή Καμαρά στο 90′

Σε ένα ματς θρίλερ στο φινάλε, ο ΠΑΟΚ απόδρασε με γκολ του Καμαρά στο 90′ από το Περιστέρι με νίκη 2-1 επί του Ατρόμητο στην 3η αγωνιστική της Super League και με 3Χ3 είναι στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε δυο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίωρο με τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί μετα το 30′ και στο 45′ από συνεργασία Κωνσταντέλια – Σορετίρε, ο Αγγλος γύρισε στον Ζίφκοβιτς που με διπλή προσπάθεια και κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Το 2ο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό εξ αιτίας των πολλών φάουλ από τις δυο ομάδες. Στο 66′ από συνδυασμό Κωνσταντέλια- Τσάλοφ, ο Ζίφκοβιτς πέτυχε το 0-2 αλλά ο VAR (Σιδηρόπουλος) κάλεσε τον ρέφερι να δει τη φάση και το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 83′ ο Ουάρντα έκανε σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κεντζιόρα και ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ουάρντα και ισοφάρισε 1-1 (85′). Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ξαναβγεί μπροστά και στο 90′ από φάουλ-σέντρα του Ντεσπόντοφ ο Μαντί Καμαρά με κοντινή κεφαλιά λύτρωσε τον “δικέφαλο” με το 1-2…

Ο Ζαμπαλάς “κιτρίνισε” τους Μπάκου, Μπάμπα, Ζιφκοβιτς, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Γιουμπιτάνα, Τισουντάλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66′ Βρακάς), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Φαν Φέερτ)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι).

Διαβάστε επίσης 

Πατάει το κουμπί ο Πολάκης – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Καιρός – Meteo: Σφοδρές καταιγίδες σε Σποράδες, Πελοπόννησο και Εύβοια Έπεσαν σχεδόν 54.000 κεραυνοί

Γεωργιάδης από Λήμνο: Επιτέθηκε στους κατοίκους – «Εγώ είμαι κανονικός εργαζόμενος, λέτε ψέματα» (Video)

Παρά το αφήγημα Μητσοτάκη, στην Ευρώπη ο πληθωρισμός πέφτει ενώ στην Ελλάδα ανεβαίνει

Βόλος: Αγώνας δρόμου για να απομακρυνθούν τα νεκρά ψάρια – Οικολογική υγειονομική βόμβα (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter