Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0

«Κόλλησαν» στο 0-0 ο Ατρόμητος με την Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι στο ματς του Περιστερίου.

Στο ξεκίνημα του το παιχνίδι είχε ρυθμό, ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 20’ ο Κλωναρίδης πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Γιαννιώτη μέχρι την συμπλήρωση του ημιώρου.

Στο 32’ ο Τσιλούλης σέντραρε, ο Ντε Βιντσέντι ήταν ολομόναχος, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά αργότερα με τον Κλωναρίδη να χάνει άλλη μία κλασική ευκαιρία.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ατρόμητος «κλώτσησε» άλλη μία ευκαιρία με τον Κιάρτανσον.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Λαμία είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ντε Βιντσέντι, ενώ στο 68’ ο Γιαννιώτης αποσόβησε τον κίνδυνο μετά από σουτ του Ασκόφσκι.

Οι Περιστεριώτες στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαν να βρεθούν σε θέση βολής. Στο 77’ ο Ρομπάιγ έκανε φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση, στέλνοντας άουτ την μπάλα.

Ο Ατρόμητος πήγε να «κλέψει» το τρίποντο της νίκης στο 96’. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε φάουλ «σημαδεύοντας» το δοκάρι του Σαράνοφ.

Ο Χρήστος Βεργέτης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χατζηισαϊα, Ντε Μποκ, Μπεχαράνο, Ασκόφσκι.

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Κουέν, Φριντζόνσον (79’ Μουνίθ), Γκονζάλες, Κλωναρίδης (62’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (89′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (62’ Ροτάριου).

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σίμον, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (59’ Γιακουμάκης), Σλίβκα (79’ Τσούκαλος, 90’+3′ Μπάμπης), Τσιλούλης, Μανούσος (60’ Ασκόφσκι).