Ατρόμητος: Γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις, 1-1 με τον Πανσερραϊκό

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος γλίτωσε την ήττα από τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι (1-1) σε παιχνίδι της 11η αγωνιστική της Super League.

Στην πρώτη καλή φάση του ματς στο 22’ ο Πανσερραϊκός πέτυχε γκολ με τον Μπέργκστρομ το οποίο ακύρωσε ο Κατοίκος αφού κλήθηκε να δει τη φάση στο VAR, για χέρι του Χατζηστραβού πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ.

Το ματς έγινε νευρικό και τα πολλά φάουλ δεν άφησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Και όταν παίχτηκε, στο 40’ ο Χατζηστραβός άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο μέσος των «Λιονταριών» έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε στον Μασαρόποφ. Αυτός γύρισε τη μπάλα και ο Χατζηστραβός με σουτ στη κίνηση έκανε το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ιλιτς έκανε πιο επιθετικό τον Ατρόμητο περνώντας στο ματς και τον Ατζιέλσκι για να κυνηγήσει την ανατροπή στο σκορ. Όμως ο Πανσερραϊκός ήταν εκείνος που έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Αλεκσιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων αλλά ο Τσιντώτας έσωσε με τα πόδια το πλασέ του φορ των φιλοξενούμενων…

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 72’ με λόμπα του Κούντε και πίεζαν όλο και περισσότερο για την ισοφάριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν ένα δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση για να τελειώσουν το ματς. Και λίγο έλειψε να το πετύχουν στις καθυστερήσεις με την ευκαιρία του Τομάς. Δεν το πέτυχαν και η μπάλα τους τιμώρησε στο 90’+4’ αφού σε ένα ακόμη παιχνίδι δέχθηκαν γκολ στο φινάλε ενός αγώνα, καθώς ο Ατρόημτος ισοφάρισε με κεφαλιά του Αντζιέλσκι…

Ο Κατοίκος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βαλέντσια, Τζαβέλλα, Αλεκσιτς, Ντάνκερλουι, Καμαρά, Πηλέα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Εντερ, Φριντγιόνσον (46’ Αντζιέλσκι), Κούντε (74’ Κουέν), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιντάνα), Βαλέντσια, Καμαρά (86’ Ντιρκς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πηλέας (81’ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (88’ Κολομπίνο), Μασαρίποφ (60’ Τομάς), Αλεκσιτς.