Αθλούμενοι-ες στο Αττικό Άλσος: Στις αργίες δεν κλείνουν οι δημόσιοι χώροι άθλησης!

Αθλούμενοι-ες στο Αττικό Άλσος: Στις αργίες δεν κλείνουν οι δημόσιοι χώροι άθλησης!

Να παραμείνουν ανοιχτά τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους σε όλες τις αργίες, όπως ήταν πάντα δηλαδή, απαιτούν οι αθλούμενες και οι αθλούμενοι του Άλσους, οι οποίοι διεκδικούν τους δημόσιους χώρους άθλησης, στους οποίους πλέον δεν μπορούν να γυμνάζονται, αφού αυτοί δόθηκαν απλόχερα στον Ο.Α.Ν.Ι..

Η συνθήκη αυτή, ως αποτέλεσμα έχει τον διαρκή αποκλεισμό των πολιτών από τα γήπεδα, καθώς ο σύλλογος στον οποίο αφιλοκερδώς προσφέρθηκε το σύνολο των γηπέδων, εξασφαλίζει ώρες μόνο για τους αθλούμενους σε αυτόν, από τους οποίους φυσικά λαμβάνει οικονομικό αντίτιμο.

Συν τοις άλλοις, για πρώτη χρονιά ύστερα από 11 χρόνια, φέτος τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειδωμένα από τον ιδιωτικό σύλλογο ακόμα και κατά την διάρκεια των γιορτών, ώστε να μην δύναται κανείς από τους πολίτες να αθληθεί έστω κατά τις αργίες.

Οι αθλούμενες και οι αθλούμενοι πάντως, συνεχίζουν τον διαρκή αγώνα τους και με νέα ανακοίνωσή τους, τονίζουν τα εξής:

«24, 25 και 26 Δεκεμβρίου τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους θα είναι κλειστά, κλειδωμένα με λουκέτο, για πρώτη φορά εδώ και 11 χρόνια! Αυτή ήταν η προφορική ενημέρωση που πήραμε σήμερα το πρωί από τη γραμματεία του Ο.Α.Ν.Ι..
Για άλλη μία φορά καταδεικνύεται το πρόβλημα της παρεμπόδισης της ελεύθερης άθλησης στο Αττικό Άλσος! Οι γιορτινές αυτές μέρες είναι για πολλούς ευκαιρία για ξεκούραση, για άθληση και για ψυχαγωγία. Παρόλα αυτά, χωρίς καμία γραπτή ανακοίνωση, όποιος πάει αυτό το τριήμερο για να παίξει τένις δεν θα μπορεί!
Ο Ο.Α.Ν.Ι. μας δείχνει και πάλι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ελεύθερη άθληση και τον μαζικό αθλητισμό, παρά μόνο για το δικό του όφελος και κέρδος! Ένας ιδιωτικός όμιλος ας κάνει ό,τι θέλει με τα γήπεδά του· ας τα κλείνει και αργίες και γιορτές. Εδώ όμως αναφερόμαστε σε δημόσια γήπεδα. Και φαίνεται ότι ο κανόνας που ισχύει είναι:
Δεν παίζουν οι πελάτες; Δεν παίζει κανείς!
Φαίνεται, λοιπόν, και πάλι ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ανάκληση της σύμβασης με τον Ο.Α.Ν.Ι. και η επιστροφή των γηπέδων στη διαχείριση της Γ.Γ.Α..»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter