Αθλητική βραδιά: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ στο Europa, Παναθηναϊκός σε Conference League και Euroleague – Πού θα δείτε τα ματς

Αθλητική βραδιά: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ στο Europa, Παναθηναϊκός σε Conference League και Euroleague – Πού θα δείτε τα ματς

Φουλ αγωνιστική δράση επιφυλάσσει το βράδυ της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν τη δική τους μάχη στη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός κάνει το φετινό του ντεμπούτο στη League Phase του Conference League. Πρεμιέρα και για τους πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ, καθώς ξεκινά η νέα σεζόν στη Euroleague.

Στις 19:45, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στο γήπεδο όπου πριν από πέντε μήνες στέφθηκε για έβδομη φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει ξεκινήσει νικηφόρα την ευρωπαϊκή πορεία της, υπερασπιζόμενη τον τίτλο της. Το ματς Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Την ίδια ώρα (19:45) έχει οριστεί η σέντρα της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπράγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League στη Γαλλία απέναντι στη Λυών και να κάνουν «σεφτέ» στις νίκες. Απέναντι τους τρεις γνώριμες φιγούρες, με τον άλλοτε προπονητή των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ να είναι πλέον στο τιμόνι της Μπράγκα και τους Αντρέ Όρτα και Μπρούμα στο ρόστερ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 3. 

Στις 22:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Και οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη League Phase του Europa League, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 3-1 από τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 αλλά και τον ΑΝΤ1.

Τέλος, την ίδια ώρα (22:00) ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του παιχνίδι στη League Phase του Conference League. Η ομάδα του Αλόνσο δοκιμάζεται στη Βοσνία και την έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, αναζητώντας νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας ώστε να αφήσει πίσω της την ήττα από την ΑΕΚ. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 5.

Διαβάστε επίσης

Champions League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Champions League: Ο θάνατος των φαβορί, γκολάρα Τζόλη, λάμψη Παυλίδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter