Αθήνα: Πορεία διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης για τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης (Photos)

Αθήνα: Πορεία διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης για τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης (Photos)

Εκατοντάδες διαδηλωτές συμμετέχουν στη διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης, που σύμφωνα με καταγγελίες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το Σάββατο στο Νέο Ηράκλειο.

Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε πορεία που έφτασε έξω από τη Βουλή φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Μην ακούτε τι λέει η tv, οι μπάτσοι χτύπησαν τη Βασιλική».

Λόγω της πορείας, έκλεισε μέρος της Πανεπιστημίου, και η κίνηση των οχημάτων γινόταν από μία λωρίδα κυκλοφορίας ενώ σε κοντινή απόσταση ήταν και η Αύρα της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά 16χρονη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής εκδήλωσης στο Νέο Ηράκλειο, το βράδυ του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου, θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Να σημειωθεί ότι για τον τραυματισμό της 16χρονης, η πλευρά των συμμετεχόντων στην αντιφασιστική εκδήλωση φαίνεται να επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία, υποδεικνύοντας ομάδα της ΟΠΚΕ που δρούσε στην περιοχή. Όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις, αστυνομικοί ξυλοκόπησαν άγρια την 16χρονη.

Η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της 17χρονης, καθώς ισχυρίζεται ότι την βρήκαν στο έδαφος τραυματισμένη στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης: Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter