AthensRocks: Ακυρώνεται η ημέρα των Queens Of The Stone Age

AthensRocks: Ακυρώνεται η ημέρα των Queens Of The Stone Age

Η ανακοίνωση των διοργανωτών του AthensRocks και του συγκροτήματος.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και κιθαρίστα Josh Homme είναι η αιτία που η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Queens Of The Stone Age στην Ελλάδα μετά από 19 ολόκληρα χρόνια ακυρώνεται.

Πριν από μερικές μέρες το συγκρότημα ακύρωσε την τελευταία στιγμή την εμφάνισή του στο AMA Music Festival στη Βόρεια Ιταλία και σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωσή του ο Josh Homme πρέπει να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν μια σειρά από προγραμματισμένες συναυλίες, μεταξύ των οποίων και αυτή της 27ης Ιουλίου στην Αθήνα στο πλαίσιο του AthensRocks 2024, με τους διοργανωτές να ακυρώνουν τελικά ολόκληρη την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης των Queens Of The Stone Age είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πρώτη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks το Σάββατο 27 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών.

Οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα πιστωθούν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους αυτόματα το χρονικό διάστημα που προαναφέραμε, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από μέρους τους.

Οι κάτοχοι των hard copy εισιτηρίων θα μπορούν να εξαργυρώνουν το εισιτήριό τους στα φυσικά σημεία προπώλησης (Monsterville: Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180, Metal Era: Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133) αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και για 20 εργάσιμες ημέρες.

Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου επιθυμεί αντί εξαργύρωσης να παρακολουθήσει τη δεύτερη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks στις 2 Αυγούστου όπου θα εμφανιστούν οι LENNY KRAVITZ, SLEAFORD MODS, THE LAST INTERNATIONALE, ILIAS BOGDANOS & INCO μπορεί να το κάνει στέλνοντας σχετικό mail στο info@highpriority.gr

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση των ίδιων των Queens Of The Stone Age στα social media, με την οποία γνωστοποιούσαν ότι παρά τις προσπάθειές τους δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά των προγραμματισμένων συναυλιών σε νέες ημερομηνίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter