Athens Kallithea – Αστέρας 1-3: Δεύτερο «διπλό» για την ομάδα της Τρίπολης στην Αττική

Athens Kallithea – Αστέρας 1-3: Δεύτερο «διπλό» για την ομάδα της Τρίπολης στην Αττική

Ο Αστέρας Τρίπολης την 1η αγωνιστική είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και σήμερα κατέκτησε και δεύτερο «διπλό» στην Αττική επικρατώντας 3-1 στην Λεωφόρο της Athens Kallithea.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 19΄με τον Μπαρτόλο, ωστόσο καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Μουτίνιο στο 28’.

Οι νεοφώτιστοι, αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζιάνι (το κέρδισε ο Βασιλογιάννης από τον Ντελί).

Στο 59′ ο Μακέντα πέρασε στον αγώνα, στην πρώτη του συμμετοχή μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα για τους Αρκάδες. Μ’ αυτήν την αλλαγή, ο Κλοντ Μακελελέ άλλαξε τη διάταξη σε 4-2-3-1 και η ομάδα του ήταν πιο επιθετική. Στο 72’ ο Μπιλέ έκλεψε την μπάλα από τον Μανθάτη, πέρασε τον Μότοκ, έκανε το γύρισμα και ο Καλτσάς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπαρτόλο σέντραρε και ο Μακέντα με σουτ στην κίνηση συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Β. Φωτιάς, εκτός από την αποβολή, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σοϊρι, Μότοκ, Μπαρτόλο, Μουνιόθ, Ανταμ, Γιαμπλόνσκι.

ATHENS KALLITHEA: Μπαραγκάν, Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46′ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65′ Εντιαγιέ), Ντιμπά (81′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (79′ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (81′ Λουκίνας).

ΑΣΤΕΡΑΣ AKTOR: Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62′ Γκος), Ντέλι, Καστάνιο (67′ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59′ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρέσπι (67′ Μπιγιέ), Άνταμ (59′ Μακέντα).

Διαβάστε επίσης

ΜΜΕ Λιβάνου: Αναφορές για σφοδρούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε νότιο προάστιο της Βηρυτού (Video)

Γενέθλια και αγόρασε σχοινί

Η ισχυρή «Μαρίνα» της Greek mafia – Την Κυριακή στο Documento

Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία – Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας (Photos – Videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Στο Πειθαρχικό στέλνει τον Κασσελάκη πρώην βουλευτής – Ζητά την διαγραφή του

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter