ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Τρεις φορές σε μια εβδομάδα κάλεσαν το ΕΚΑΒ για άγρια τραυματισμένους κρατούμενους

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Τρεις φορές σε μια εβδομάδα κάλεσαν το ΕΚΑΒ για άγρια τραυματισμένους κρατούμενους

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση με τον νεκρό πακιστανό μετανάστη ο οποίος βρέθηκε στον προθάλαμο κρατήσεων του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα το πρωί του Σαββάτου. Οι εικόνες που δημοσίευσε πρώτα το documentonews.gr δείχνουν τη βαρβαρότητα που βίωσε το θύμα.

Μεγάλα ερωτήματα προκαλεί όμως το τι συμβαίνει τελικά μέσα στα κρατητήρια του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. Την τελευταία εβδομάδα το ΕΚΑΒ κλήθηκε τρεις φορές για να περιθάλψει δύο διαφορετικούς Πακιστανούς κρατούμενους. Ο ένας είναι ο 38χρονος που κατέληξε άγρια χτυπημένος στο προθάλαμο κρατήσεων στις 7.30 του περασμένου Σαββάτου και ο άλλος ένας ακόμα που είχε… ρινορραγία.

Διαβάστε περισσότερα: Πακιστανός μετανάστης νεκρός ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα – Εικόνες-σοκ

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ εκλήθη 02.10 το βράδυ στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα στις 18 Σεπτεμβρίου, για τις πρώτες βοήθειες στον κρατούμενο που τρεις μέρες αργότερα βρέθηκε νεκρός.

Πληροφορίες του documentonews.gr αναφέρουν πως το θύμα ρωτήθηκε για το αν και εφόσον ήθελε να διακομιστεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο, όμως απάντησε πως ήθελε να γίνει το πρωί η μεταγωγή του στον εισαγγελέα.

Από τις εικόνες που το documentonews.gr έφερε πρώτο στη δημοσιότητα, δημιουργούνται ερωήματα για το πού και πότε έγιναν όλα τα υπόλοιπα χτυπήματα που σοκάρουν.

Πώς δεν έγινε αντιληπτό από την ομάδα του ΕΚΑΒ που βρέθηκε στο σημείο πως το θύμα έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα; Πώς κρίθηκε να μην διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο;

Στην περίπτωση που το προσωπικό του ΕΚΑΒ είχε να αντιμετωπίσει μια απλή ρινορραγία (και δεν είχε εικόνα για τα υπόλοιπα τραύματα και μώλωπες), δημιουργείται το εξής εύλογο ερώτημα: Πότε αυτά προκλήθηκαν;

Μάλιστα, το ΕΚΑΒ για τον ίδιο κρατούμενο κλήθηκε ξανά το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την ίδια μέρα, φαίνεται πως είχε κληθεί για άλλον κρατούμενο που είχε εμφανίσει ρινορραγία.

Το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα και οι κρατούμενοί του τραυματίζονται και χρειάζονται τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, καλό θα ήταν να το διερευνήσει και να το απαντήσει εισαγγελέας…

Διαβάστε επίσης

Το Ισραήλ οδηγεί τη Μέση Ανατολή στο χάος: Απορρίπτει την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Καρυστιανού κατά Οικονόμου: Είστε γελασμένος, εάν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε τα μάτια και σε αυτό το κρατικό έγκλημα

Ο Ερντογάν δεν πήγε στο δείπνο που παρέθεσε ο Μπάιντεν – Επέστρεψε στην Τουρκία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter