Αστέρας – Ολυμπιακός 1-0: Αλλο Ευρώπη κι άλλο Τρίπολη

Αστέρας – Ολυμπιακός 1-0: Αλλο Ευρώπη κι άλλο Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε απέναντι του τον Ολυμπιακό… εσωτερικού και τον υποχρέωσε στη 2η ήττα του στο πρωτάθλημα (1-0) στην 9η αγωνιστική της Super League. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Αρκάδων μμετά από 10 χρόνια…

Ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν στη Μάλμε, προκειμένου να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ενόψει των συνεχόμενων αγωνων σε τρεις διοργανώσεις. Δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Ορτέγκα, Πιρόλα, κράτησε στο Ρέντη τους Μουζακίτη, Βέλντε, Ντόη και στον πάγκο τους Εσε, Ελ Κααμπί, Τσικίνιο και Μαρτίνς.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Αστέρας λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ αλλά την κεφαλιά του Μπαρτόλο έσωσε ο Τζολάκης.
Οι Πειραιώτες “απάντησαν” στο 4′ με τον Κοστίνια (σουτ άουτ) και κεφαλιά του Κάρμο λίγο άουτ. Νέα διπλή ευκαιρία για τους “ερυθρόλευκους” με τους Ροντινέι και Κοστίνια στο 8′.

Ο Ολυμπιακός έχανε τις ευκαιρίες και τελικά… τιμωρήθηκε. Σε κόρνερ του Μπαρτόλο οι αμυντικοί έδιωξαν, η μπάλα πήγε στον Ρεγκίς που σούταρε ο Γιαμπλόνσκι έβαλε την προβολή κι έγραψε το 1-0 στο 21′.

Στο 29′ ο Τσιντώτας έσωσε την κεφαλιά του Κωστούλα, στο 35′ ο Ροντινέι πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και στο 37′ ο Τσιντώτας με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το 1-0 σε κεφαλιά του Κάρμο.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ιδιο τέμπο με τον Γουίλιαν ολομόναχος να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Ομως στο δίλεπτο 50′-51′ ο Αστέρας έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0. Αρχικά ο Μακέντα σημάδεψε το κάθετο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι και στην επόμενη φάση ο Ιταλός εντελώς μόνος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 53′ προβολή του Εσε έδιωξε πάλι ο ανίκητος Τσιντώτας.

Οι Πειραιώτες πίεσαν πολύ, αφήνοντας πολλα αμυντικά κενά που προσπθούσε να εμεταλλευτεί ο Αστέρας. Στο 84′ δυνατή κεφαλιά του Ελ Κααμπί βρήκε το κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα. Σα να μην έφταναν όλα τα στραβά για τους Πειραιώτες αλλά έχασαν και τον Γιατζιζί με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο…

O Φωτιάς κιτρίνισε τους Καλτσά, Μασούρα, Μπαρτόλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιντώτας, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (73′ Αλβαρες), Μουνιόθ (78′ Ρ. Γκαρθία), Καλτσάς (75′ Τζανδάρης) Μπαρτόλο (78′ Παλάσιος), Ρεγκίς (56′ Αλάγκμπε), Μακέντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια, Αποστολόπουλος (69′ Μαρτίνς), Κάρμο, Ρέτσος, Γκαρθία, Στάμενιτς (46′ Εσε), Κωστούλας (69′ Γιαζιτζί), Μασούρας (46′ Γουίλιαν), Ροντινέι, Γιάρεμτσουκ (56′ Ελ Κααμπί).

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Novartis και άρση προστασίας μαρτύρων: Μην τολμήσει κανείς να (ξανα) καταγγείλει διαφθορά

Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία: «Ιερές» business, απάτες και εκβιασμοί – Οι σκιές και το ποινικό παρελθόν του επιχειρηματία

Γάζα: «Παράθυρο» για έμμεσες διαπραγματεύσεις μέσω Κατάρ – «Ναι» σε ανακωχή υπό όρους από τη Χαμάς

Λίβανος: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (Video)

Ένα Predator τους χωρίζει, μια χειραψία τους ενώνει!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter