Ασημακοπούλου για διαρροή emails αποδήμων: Πορεύομαι στη ζωή μου με μια ηθική πυξίδα (Video)

Στον σχολιασμό της υπό έρευνα υπόθεσης της διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού προχώρησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία λόγω της εμπλοκής της στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, τέθηκε εκτός του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου. Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στα Παραπολιτικά η πρώην ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι εάν γύρισε τον χρόνο πίσω «θα δίσταζα να στείλω email. Εάν είχε συμβεί σε έναν συνάδελφο μου δεν θα έστελνα, θα φοβόμουν», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στην ενεργό πολιτική υποστήριξε ότι «ποτέ δεν λες ποτέ, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητές μου».

«Πορεύομαι με ηθική πυξίδα»

Παράλληλα, ανέφερε ότι «εγώ είπα από την αρχή ότι σε αυτή τη διαδικασία και θα συμμορφωθώ και θα συνεργαστώ και το έχω κάνει αυτό. Η υπόθεση από πλευράς έρευνας της Αρχής αλλά και προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια που προβλέπεται είναι ακόμη σε εξέλιξη, οπότε θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Θα σας πω ότι όλοι πορευόμαστε στη ζωή με μια ηθική πυξίδα. Εγώ ξεκίνησα στην πολιτική, δεν ήμουν καμία επώνυμη, ούτε από πολιτική τζάκι ήμουν. Εγώ ξεκίνησα ως δημοτική σύμβουλος στα Γιάννενα, με έβαλε στη κεντρική πολιτική σκηνή στα 45 μου, μετά από 20ετή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα ο Αντώνης Σαμαράς».

Επίσης, η κ. Ασημακοπούλου πρόσθεσε ότι «υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης, δίνοντας μάχες ως εκπρόσωπος τύπου. Δίνοντας μάχες δίπλα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δίνοντας μάχες στο ευρωκοινοβούλιο, όταν ο πρωθυπουργός με έκανε την τιμή να με κάνει εκπρόσωπο τύπου της Ευρωομάδας και πορεύομαι με ηθική πυξίδα. Δεν μπορούσα να γίνω αντικείμενο πολιτικής εργαλειοποίησης».

YouTube video player

Διαβάστε επίσης:

Πληθωρισμός: Άλλα λέει η Eurostat για την ακρίβεια, άλλα φαντασιώνεται η κυβέρνηση!

Συγκίνησε η Μάγδα Φύσσα: «Μακάρι να έτρωγα εγώ το μαχαίρι» (Video)

Οι αιτίες πίσω από το «χτύπημα» των 11 γαλάζιων στον Χατζηδάκη – «Να διασώσουμε την αξιοπρέπεια μας» λένε

Κύρτσος: Χοντρό άδειασμα φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο και ο Μητσοτάκης αδιάφορος

«Δεν ξεχνάμε το έγκλημα στα Τέμπη»: Εκδήλωση με ομιλητές Μαρία Καρυστιανού – Παύλο Ασλανίδη

NYT: Το Ισραήλ παγίδευσε με εκρηκτικά τους βομβητές της Χεζμπολάχ – Πώς τα πυροδότησε, τα τρία σενάρια

Τι είναι οι βομβητές που σκόρπισαν τον τρόμο στον Λίβανο – Πώς λειτουργούν

Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης – Αν αισθάνεται βασιλιάς, λογικό να φαντασιώνεται βαρόνους (Video)

Πρόκληση: Παραχωρούν το Βυζαντινό Μουσείο στην «Αυτής Μεγαλειότητα(!) Άννα Μαρία»