Ασέβεια Μητσοτάκη: Διέκοψε τον Γ. Παπαδάκη για να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του debate

Ούτε τη σειρά των πολιτικών και των δημοσιογράφων που αποχωρούσαν συντονισμένα από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεν σεβάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που την ώρα που ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε σύντομες δηλώσεις μπροστά από το κτίριο, βγήκε και τράβηξε όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα φώτα επάνω του, διακόπτοντας τον δημοσιογράφο.

Παρότι όλοι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι αποχωρούσαν με τη σειρά από το κτίριο της ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να βγει από το Ραδιομέγαρο την ώρα που ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης έκανε σύντομες δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπως και οι συνάδελφοί του αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Η ασέβεια δε του Κυρ. Μητσοτάκη ήταν τελικά χωρίς λόγο και περιεχόμενο, αφού όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος δεν είχε τίποτα να πει στους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας υποκριτικά πως «τα οκτώ χρόνια ήταν πολλά χωρίς debate», πως οι πολίτες έβγαλαν πολλά συμπεράσματα και κάλεσε «να γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα».

Ανέφερε στη συνέχεια πως «επιχείρησα να μιλήσω για το μέλλον» και πως εναπόκειται στην κρίση των πολιτών και των τηλεθεατών το αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας μάλιστα πως «το ποιος έβαλε και έφαγε γκολ θα κριθεί σε δέκα ημέρες».

Προφανώς ο Κυρ. Μητσοτάκης βιαζόταν να φύγει, γι’ αυτό δεν σεβάστηκε το «πρωτόκολλο» του Ραδιομεγάρου.

Το αυτογκόλ πάντως το έβαλε ο ίδιος με την ομολογία του για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Πώς ξέρει ότι ο Ανδρουλάκης «δεν ήταν εθνικός κίνδυνος» αφού αγνοεί τα πάντα για τις υποκλοπές;