«Άρχισε να φθείρεται»: Ολυμπιονίκης δείχνει πώς έγινε το μετάλλιό του μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση (Video)

«Άρχισε να φθείρεται»: Ολυμπιονίκης δείχνει πώς έγινε το μετάλλιό του μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση (Video)

Viral έγινε στα social media ο Αμερικανός Nyjah Huston, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό του street skatebording. Ο Huston παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στις 29 Ιουλίου και, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, εκείνο έχει αρχίσει να «σπάει» και να χάνει το χρώμα του.

«Αυτά τα μετάλλια φαίνονται υπέροχα όταν είναι ολοκαίνουρια. Αλλά αφού τα άφησα πάνω στο δέρμα μου με λίγο ιδρώτα και τα έδωσα σε φίλους μου το Σαββατοκύριακο, βλέπω ότι δεν είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο νομίζετε», είπε σε βίντεο που ανάρτησε στο instagram.

Μάλιστα, ο ίδιος γύρισε το μετάλλιό του από την άλλη πλευρά, λέγοντας: «Ακόμα και το μπροστινό μέρος άρχισε να φθείρεται λίγο. Ίσως πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την ποιότητα», συμπλήρωσε.

Κάθε μετάλλιο που απονέμεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχει σχεδιαστεί από τον οίκο Chaumet. Η μία πλευρά διαθέτει ένα εξαγωνικό σύμβολο βάρους 18 γραμμαρίων το οποίο είναι κατασκευασμένο από κομμάτια σιδήρου προερχόμενα από τον πύργο του Άιφελ.

Η δεύτερη απεικονίζει την θεά Νίκη, με την Ακρόπολη στη μία πλευρά και τον Πύργο του Άιφελ στην άλλη. Το χάλκινο μετάλλιο ζυγίζει 525 γραμμάρια και είναι κατασκευασμένο από κράμα χαλκού, κασσίτερου και ψευδαργύρου.

Σύμφωνα όμως με τον Huston, «μάλλον τα μετάλλια προορίζονται για να βρίσκονται σε θήκες»

(Με πληροφορίες από Skynews)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter