Αρχαία Ολυμπία: Κτηματικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 50χρονου κτηνοτρόφου

Οι κτηματικές διαφορές είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία της δολοφονίας ενός 50χρονου κτηνοτρόφου πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών από έναν 80χρονο επίσης κτηνοτρόφο στην Αγία Τριάδα Αρχαίας Ολυμπίας.

Το φονικό που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία συνέβη την Τρίτη, όταν τα ζώα του 50χρονου κτηνοτρόφου μπήκαν στο κτήμα του 80χρονου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πυροβολήσει εν ψυχρώ από κοντινή απόσταση τον συγχωριανό του με κυνηγετικό όπλο.

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία ενώ στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών και Ιατροδικαστής.

«Γνώριζα το θύμα. Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος. Είναι άδικο και φρικτό για κτηματικές διαφορές να χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Είχε τέσσερα ανήλικα παιδάκια τα οποία τώρα θα μείνουν ορφανά από πατέρα. Η τοπική μας κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το αυτό το έγκλημα. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάποιος άνθρωπος μπορεί να αφαιρέσει την ζωή ενός συνανθρώπου του για κτηματικές διαφορές» – ανέφερε στο documentonews.gr ο αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Βασίλης Αρβανίτης.