Αρβανίτης για Γαλλία: δημοκρατική Γαλλία με εμπροσθοφυλακή την Αριστερά έγινε τείχος στην Ακροδεξιά, τους φασίστες

Ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Χ έκανε ο Κώστας Αρβανίτης για τη νίκη του Λαϊκού Μετώπου του Μελανσόν στην Βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας:

Η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη στο Χ: 

Η Αριστερά στο προσκήνιο.

Η δημοκρατική #Γαλλία με εμπροσθοφυλακή την Αριστερά έγινε τείχος στην Ακροδεξιά, τους φασιστες. Η Αριστερά είναι αναγκαία όσο ποτε.

Οι προοδευτικές, αριστερές δυνάμεις να δούμε το παράδειγμα της Γαλλίας για πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες ανάσχεσης του φόβου, του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και ενδυνάμωσης του κοινωνικού κράτους.

Η κυριαρχία των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στην Ευρώπη οδήγησαν εκατομμύρια πολίτες να βρεθούν στο περιθώριο, δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για την άνοδο της ακροδεξιάς.

Ευχόμαστε σε όλους τους Γάλλους συντρόφους, όπως και στη συμπρόεδρο της ομάδας μας, Μανόν Ομπρί @ManonAubryFr, κάθε επιτυχία μετά και τα σημερινά αισιόδοξα νέα.
Μπράβο συντροφοι!
Είμαστε περήφανοι.
Κώστας Αρβανίτης, επικεφαλής ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι προτάσεις για τα δημοψηφίσματα – Αυτή είναι η νέα Οικονομική Επιτροπή

Προειδοποίηση Κασσελάκη σε όσους «αντιφάσκουν» με τις αποφάσεις του κόμματος δημόσια: «Δεν είναι απειλή, είναι απλή λογική»

Η μαφία της Μυκόνου, δύο δολοφονίες και το χαμένο ηχητικό – Την Κυριακή στο Documento

Οργή στην αγορά για τον εμπαιγμό με τα τεκμήρια – Η κυβέρνηση φορτώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες με φόρους χιλιάδων ευρώ

Άνοιξε τις πύλες του το 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης