Αρης – Ολυμπιακός 2-1: “Κίτρινο” πάρτι σε “κόκκινο” ναυάγιο

Αρης – Ολυμπιακός 2-1: “Κίτρινο” πάρτι σε “κόκκινο” ναυάγιο

Ο Αρης αντέδρασε μετά την ήττα του από τον ΟΦΗ κι έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού με νίκη 2-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αρης αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό. Ο Ντιαντί έφυγε από τον Ορτέγκα, γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι και ο Μάνου Γκαρθία με σουτ στη κίνηση πρόλαβε το μαρκάρισμα του Ντόη, δοκάρι και μέσα (1-0).

Μετά το 15′ ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ τον Αρη και είχε δυο καλές ευκαιρίες με τους Ελ Κααμπί και Τσικίνιο. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους “ερυθρόλευκους” και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με τον ταχύτατο Ντιαντί. Στο 31′ απείλησε μάλιστα με τον Μόντσου από λάθος του Ντόη.

Στο 36′ φάουλ του Τσικίνιο έφυγε λίγο άουτ αλλά στο 41′ απο μπαλιά του Μ. Γκαρθία, ο πρώτος σκόρερ της Λίγκας (4 γκολ) ο Μορόν με προβολή έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος ο Μεντιλίμπαρ έριξε στο ματς Γουίλιαν και Ολιβέιρα και ο Ολυμπιακός πίεσε με το ξεκίνημα για ένα γρήγορο γκολ αλλά όπως σε όλα τα φετινά παιχνίδια του, πάσχει στη δημιουργία ευκαιριών.

Αντίθετα ο Αρης είχε μεγάλη ευκαιρία στο 64′ όταν το πλασέ του Μορόν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Πειραιώτες απείλησαν με φάουλ του Ολιβέιρα στο 71′ αλλά δεν μπορούσαν κάτι περισσότερο. Στο 83′ ο Τζολάκης έσωσε σε τετ α τετ με τον Μορόν και στο 90’+6′ ο Ελ Κααμπί με πλασέ μείωσε στο τελικό 2-1.

Ο Ιταλός Λούκα Παϊρέτο έδειξε κίτρινες στους Μάγιο, Βέλεθ, Ντόη, Κάρμο, Ολιβέιρα, Σιφουέντες, ενώ απέβαλε από τον πάγκο του Ολυμπιακού τους Μουρίκη (γυμναστής) και Κοβάσεβιτς (τεχνικός διευθυντής).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μόντσου, Ντιάντι (76′ Σαβέριο), Σιφουέντες (92′ Ζουλ), Μ. Γκαρθία (76′ Νταρίντα), Σίστο, Μορόν (86′ Ζαμόρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη (77′ Μπιανκόν), Κάρμο, Ορτέγκα, Γκαρθία (46′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς(77′ Κοστίνια), Τσικίνιο (69′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη από τη Νιγηρία

Αποκάλυψη – Αυτή την Κυριακή στο Documento: Πάρτι 450.000.000 ευρώ για το κύκλωμα των σκόιλ ελικίκου

Ζαχαριάδης: «Συκοφαντικό το δημοσίευμα που εμφανίζει χρήματα σε προσωπικό μου λογαριασμό» (Video)

«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

Βηρυτός: Aνάφλεξη στη Μέση Ανατολή, μετά τη δολοφονία 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από το Ισραήλ – Στους 14 οι νεκροί (Photos – Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter