Αρης Λεμεσού – Ολυμπιακός 2-4: Αρεσε για 70 λεπτά

Πολύ καλός για 70 λεπτά ο Ολυμπιακός νίκησε 4-2 στη Κύπρο τον Αρη Λεμεσού στο τελευταίο φιλικό του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο (παίζει στον Βόλο).

Ο Μεντιλίμπαρ δοκίμασε για μια ακόμη φορά ένα νέο σχήμα αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Πειραιώτες να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο 12′ ο Βέλντε είχε δοκάρι και στο 16′ απο φαουλ του Βέλντε και κεφαλιά του Ντόη ο Αμπι με σουτ απο κοντά έκανε το 0-1. Στο 21′ απο ωραία προσπάθεια του Ντόη ο Βέλντε με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 και στο 23′ από κλέψιμο του Παπακανέλλου ο Μπιελ σε κενή εστία πέτυχε το 0-3.

Ο Ολυμπιακός ήταν το ίδιο καλός στο β’ μέρος, ως το 70′. Στο 55′ ακυρώθηκε γκολ του Γιάρεμτσουκ και στο 59′ ο Κβιλιτάια έχασε τετ α τετ για να μειώσει το σκορ. Μετά το 60′ και με τις αλλαγές η απόδοση των “ερυθρολεύκων” έπεσε και ο Αρης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 78′ από λάθος του Στάμενιτς, ο Σεμέδο έκανε τη σέντρα και ο Μπέντσον από κοντά μείωσε σε 1-3. Στο 82′ ο Αναγνωστόπουλος έσωσε το 2-3, αλλά στο 84′ ο Γκομίς με πλασέ έκανε το 2-3. Στο 87′ ο Μπακούλας με δυνατό σουτ έκανε το 2-4 και στο 88′ ο Σεμέδο σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

ΑΡΗΣ ΛΕΜ.: Σωφρονίου, Μουσούντα, Κακόριν, Κβιλιτάια, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Στρούσκι, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς, Κορέια. Επαιξαν στο 2ο ημίχρονο και οι Λουκουμπά, Αλβες, Σανέ, Γκομίς, Σεμέδο, Μποαγιέ, Σαβό, Μπέντσον, Μάτισικ, Κοβάσεφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Ροντινέι, Μπιανκόν (71′ Κουτσίδης), Άμπι, Ορτέγκα, Ντόη (63′ Μπακούλας), Μουζακίτης, Παπακανέλλος (71′ Μασούρας), Μπιέλ, Βέλντε (63′ Στάνενιτς) Γιάρεμτσουκ (71′ Ελ Κααμπί).

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 100 νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον σχολείου στη Γάζα

Μαρτύριο της σταγόνας στην Ηλεία – Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες

«Πήγα στο δάσος επειδή επιθυμούσα να ζήσω συνειδητά»

Πάρτο Ελίζα και κάν’ το κορνίζα!

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος

Ετικέτες