Αρης – Λαμία 2-0: Με Μορόν πάτησε στη κορυφή

Αρης – Λαμία 2-0: Με Μορόν πάτησε στη κορυφή

Με δυο γκολ του Λορέν Μορόν ο Αρης νίκησε εύκολα 2-0 τη Λαμία (στην επιστροφή του Βόκολου στον πάγκο της) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε έστω προσωρινά στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ.

Μόλις στο 4ο λεπτο ο Μορόν με κεφαλιά ανοιξε το σκορ από φάουλ-σέντρα του Μόντσου. Στο 8′ ο Ντιαντί έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0. Η Λαμία είχε την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με ωραία προσπάθεια και σουτ του Γκουίντο στο 25′. Σουτ του Σιφουέντες έφυγε ελάχιστα άουτ στο 30′ και στο 43′ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μορόν με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Ισπανού στη Λίγκα.

Στο β’ μέρος και στο 50ο λεπτό ο ρέφερι έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κορνέζου στον Μορόν αλλά κλήθηκε στο VAR και πήρε πίσω την υπόδειξη.

Στο 65′ ακυρώθηκε γκολ του Μορόν από σέντρα του Χουάνκαρ που ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Ζαμπαλάς “κιτρίνισε” τους Σαραμαντά, Ρινγκ, Αντράντε.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Χουάνκαρ (86′ Φαμπιάνο), Μόντσου, Σιφουέντες (71′ Νταρίντα), Ντιαντί (71′ Φετφατζίδης), Γκαρθία, Σίστο (62′ Σουλειμάνοφ), Μορόν (86′ Κουάισον).

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς (46′ Μέκιτς), Ραντόνια (80′ Ντεντάκης), Νούνιες, Δοϊρανλής (67′ Ενρίκες), Μπίκοφ (80′ Αθανασακόπουλος), Ρινγκ, Γκουίντο.

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter