Αρης- Καλλιθέα 2-0 : Εστω και δύσκολα πάτησε κορυφή

Αρης- Καλλιθέα 2-0 : Εστω και δύσκολα πάτησε κορυφή

Ο Αρης νίκησε δύσκολα την Καλλιθέα 2-0 στην 8η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε έστω προσωρινά (με τον ΠΑΟΚ) στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς απέμενε το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Κυριάρχησε ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Καλλιθέας, η οποία έμεινε με 10 παίκτες στο 35′ λόγω αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες του Πασσαλίδη.

Στο 45′ ο Μαζαράκης έδωσε αρχικά πέναλτι σε ανατροπή του Χουάνκαρ αλλά πήρε πίσω την απόφαση του όταν είδε τη φάση στο VAR καθώς προηγήθηκε χέρι του Ισπανού.

Στο β’ μέρος το ίδιο σκηνικό με τον Αρη να πιέζει και την Καλλιθέα να αμύνεται μαζικά. Τελικά τη λύση έδωσε στο 65′ με κεφαλιά ο Μπράμπετς από κόρνερ του Γκαρθία (1-0). Το γκολ έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους που στο 88′ με τον Μανού Γκαρθία έγραψαν και το τελικό 2-0.

Ο Μαζαράκης απέβαλε τον Πασσαλίδη και κιτρίνισε ακόμη τους Μερέν, Ματίγια, Μόντσου, Ντιαγέ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες (75′ Νταρίντα), Ντιαντί (75′ Σίστο), Γκαρθία (88′ Κουάισον), Σουλεϊμάνοφ (59′ Φετφατζίδης), Μορόν (88′ Βέλεθ).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπερναμπέ, Σοΐρι (83′ Νίκολιτς), Χάνουσεκ, Ισιμά-Μιρέν, Πασαλίδης, Μοτόκ, Μερκάτι (72′ Βαλμπουενά), Ματίγια (46′ Ντιαγέ) Ντεμέτριους, Τζιάνι, Ούλντρικις (39′ Μεχία).

Διαβάστε επίσης 

Μαγική εικόνα για επενδύσεις, κατανάλωση και εξαγωγές – Fake news και επιλεκτική παρουσίαση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Διέρρευσαν τα σχέδια του Ισραήλ σχετικά με τις προετοιμασίες για την επίθεση στο Ιράν

Γιαχία Σινουάρ: Πώς μια τυχαία συνάντηση έφερε τον επικεφαλής της Χαμάς στο διάβα του IDF μετά από ανθρωποκυνηγητό ενός έτους

Ισραήλ: Επίθεση στο σπίτι του Νετανιάχου – Ορατές οι ζημιές στην κατοικία του (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter