Άρης: Φιλική νίκη επί του Εθνικού Άχνας, αγωνία για τον Μπράμπετς

Άρης: Φιλική νίκη επί του Εθνικού Άχνας, αγωνία για τον Μπράμπετς

Μπορεί ο Αρης να νίκησε σε φιλικόο παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» με 3-1 τον Εθνικό Άχνας αλλά εκείνο που τον πονοκεφαλιάζει είναι ο τραυματισμός του Γιακούμπ Μπράμπετς ενόψει του πρώτου αγώνα των «κίτρινων» την ερχόμενη Πέμπτη για το Conference League.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός χτύπησε στο γόνατο στο 17’ και αποχώρησε με αφόρητους πόνους, υποβασταζόμενος, και πλέον στον Αρη όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μέχρι να μάθουν το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί ο παίκτης.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 13’, όταν ο Πάλμα πήρε την μπάλα από το λάθος αμυντικού, πάσαρε στον Ρουπ και σε κενή εστία ο Γερμανός έκανε το 1-0. Στο 40’ απείλησαν με έμμεσο οι Κύπριοι από λάθος του Χουτεσιώτη και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από μπαλιά του Νταρίντα, ο Γκρέι τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Μάρκοβιτς κι έκανε το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο και παρά τις πολλές αλλαγές στο ξεκίνημα, ο Αρης μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς και στο 51’ έφτασε στο 3-0. Σαβέριο και Χριστοδουλόπουλος συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έδωσε στον Νταρίντα που με υπέροχο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως η αντίδραση του Εθνικού Αχνας ήταν άμεση και στο 54’ ο Ηλία με ωραία ενέργεια και υπέροχο σουτ μείωσε σε 3-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χριστοφή με δυνατό σουτ λίγο έλειψε να μειώσει κι άλλο το σκορ.

ΑΡΗΣ: Χουτετσιώτης, Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (18’ Αηδόνης), Ματαρίτα (46’ Φεράρι), Ζουλ (58’ Πάβισιτς), Ρουπ (46’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (58’ Ντουκουρέ), Πάλμα (46’ Σαβέριο), Μενέντες (46’ Κάρλσον), Γκρέι (46’ Χριστοδουλόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μάρκοβιτς, Φιάκας (76’ Νικολάου), Αξεντίσεβιτς (62’ Ιωάννου), Περατικός, Λοματέι (83’ Κ. Ηλία), Ντε Ιριόντο (62’ Φροξυλιάς), Σπιρόβσκι, Πράζιτς (67’ Γκόμες), Λίπσκι, Ηλία (71’ Αγγελόπουλος), Χριστοφή (62’ Πεχλιβάνης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter