Άρης: Δέχθηκε γκολ – μαχαιριά στο 121’ και αποκλείστηκε από την Αστάνα

Άρης: Δέχθηκε γκολ – μαχαιριά στο 121’ και αποκλείστηκε από την Αστάνα

Πολύ κακή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τον αποκλεισμό – σοκ της ΑΕΚ από τη Βελέζ, εκτός Ευρώπης έμεινε και ο Αρης. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν 2-0 στην κανονική διάρκεια την Αστάνα, ισοφαρίζοντας το ματς του πρώτου αγώνα, ωστόσο στις καθυστερήσεις της παράτασης δέχθηκαν γκολ και αποκλείστηκαν.

Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο πρώτο 20λεπτο η κατοχή της μπάλας ήταν 80%-20% υπέρ τους, ενώ οι πάσες ήταν 132-18!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 31’ με τον Μάνο, ο οποίος στο 36’ άνοιξε το σκορ (1-0). Η Αστάνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 72’ με τον Γιουτζένιο, ενώ το 2-0 έγινε στο 78’ με κεφαλιά του Σάσα.

Ο Γκαρσία μπήκε αλλαγή στο 66’ αντί του Μαντσίνι και μέσα σε 20 λεπτά πήρε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και οι Καζάκοι είχαν δοκάρι στο 100’ με τον Μπίτρι. Στο επόμενο λεπτό ο Μάνος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζαρούτσκι, χωρίς να μπορέσει να τον νικήσει.

Στο 121’ ο Μπίτρι έκανε το 2-1 και οδήγησε την Αστάνα στο 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Λούκας Σάσα, Ματίγια (83’ Τζέγκο), Μπερτόγλιο (115’ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι (66’ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (Μπρούνο 101’).

ΑΣΤΑΝΑ (Αντρέι Τιχόνοφ): Ναπογκόντοφ (Ζαρούτσκι 90+1), Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Τσουπέρκα, Κουάτ (64’ Γκούρμαν), Εμπόνγκ, Εουτζέριο, Μπαρσεγκιάν (80’ Αϊμπέτοφ), Μπετσιράι (46’ Καντέτ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter