Αρης -Αστέρας Τρ. 1-1: Μοιρασιά σε άδειο γήπεδο

Αρης -Αστέρας Τρ. 1-1: Μοιρασιά σε άδειο γήπεδο

Αρης και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς στην 3η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς που έγινε χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Το πρώτο ημίχρονο των δυο ομάδων θα ξεχαστεί σίγουρα με ελάχιστες φάσεις και πολλές μονομαχίες στο κέντρο. Στο 2ο ημίχρονο το ματς άναψε μετά το 60′. Στο 63′ από πλαγιοκόπηση του Μοντόγια ο Μορόν με προβολή άνοιξε το σκορ για τον Αρη. Στο 67′ ο Αστέρας έχασε ευκαιρία με τον Καλτσά. Στο 81′ ο Μουνιόθ σούταρε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ρεγκίς με κοντινό σουτ ισοφάρισε 1-1. Στο 88′ ο Αρης πέτυχε γκολ με τον Ζαμόρα αλλά ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ.

Ο Παπαδόπουλος απέβαλε τον Μάντζη με δυο κίτρινες στο 90′, ενώ “κιτρίνισε” τους Φρίντεκ, Καλτσά, Καστάνιο, Μοντόγια, Ζαμόρα,

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο (46′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου (91′ Φετφατζίδης), Σιφουέντες, Ντιαμπί, Γκαρθία (73′ Νταρίντα), Σίστο (73′ Ζαμόρα), Μορόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ντέλι, Γκαρθία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (63′ Τζανδάρης) Μουνιόθ, Μπαρτόλο (77′ Παλάσιος), Ρέζις, Καλτσάς (77′ Ζουγλής), Άνταμ (77′ Μάντζης).

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία: Ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί και μπουρίνια – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα (LIVE)

Εποχικοί πυροσβέστες στο documentonews.gr: Καταγγέλλουν σωρεία παραβάσεων στα ωράρια εργασίας – «Έχουμε ένα συνάδελφο νεκρό»

Παίρνουν φωτιά οι τιμές σε φρούτα και λαχανικά – Η καταστροφή καλλιεργειών από την πυρκαγιά φέρνει νέες αυξήσεις

Ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί την Επιτροπή Δεοντολογίας να ελέγξει τον Κασσελάκη!

Εισήγηση βόμβα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη Novartis – Αθέμιτες πρακτικές για αποκλεισμό ανταγωνιστών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter