Αρης: Άρεσε στο φιλικό με τη Σάλκε, ηττήθηκε 1-0

Ο Αρης γνώρισε την ήττα 1-0 από τη Σάλκε, ωστόσο η ομάδα του Μίκαελ Ενινγκ έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Ο Γερμανός προπονητής επιμένει στο 4-3-3 χρησιμοποιώντας στα χαφ τους Τζέγκο, Λούκας Σάσα και Σάκιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες και εκεί που παρουσίασαν αδυναμίες ήταν στο «τελείωμα» των φάσεων, καθώς δεν βρήκαν τρόπο να σκοράρουν.

Στο 18’ ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρέθηκε απέναντι από τον Φέρμαν, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 45’ ο Λίντσεϊ Ροζ κέρδισε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φετφατζίδη, και ο Φέρμαν απέκρουσε ενστικτωδώς.

Η Σάλκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου προχώρησε σε τρεις αλλαγές και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Αχμέντ Κουτούτσου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (47’). Στην συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, χωρίς να σημειωθεί άλλο γκολ.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Καμπάκ, Νάστασιτς (67’ Τιαό), Ουτ, Σερντάρ, Μπενταλέμπ (46’ Κουτουτσού), Ρούντι (76’ Μπέκερ), Όζτσιπκα (76’ Μεντίλ), Σταμπουλί, Σκζρίμπσκι (46’ Χαρίτ), Μποζντογκάν (46’ Ματοντό)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ροζ (62’ Μαρμαρίρης), Μπαγκαλιάνης (75’ Δεληζήσης), Ντάτκοβιτς, Γκάνεα (62’ Σενγκέργκης), Τζέγκο, Σάκιτς (62’ Μπερτόγλιο), Λούκας Σάσα, Φετφατζίδης(75’ Μαρτίνες), Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι (62’ Λόπεθ).