Άργος: «Απείλησε ότι θα κάψει ζωντανά τα παιδιά» – Συγκλονίζει η 32χρονη, θύμα ενδοοικογενειακής βίας (Video)

Τα όσα βίωσε τα τελευταία χρόνια από τον σύζυγό της κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 η 32χρονη Ελένη από το Άργος.

Το θύμα άγριας ενδοοικογενειακής βίας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το 2018. «Όταν πέθανε η μάνα του άλλαξε η συμπεριφορά του, ο τρόπος του απέναντί μου. Το πρώτο χτύπημα που μου έκανε μου τράβηξε δυο φορές τα μαλλιά και με χαστούκισε μπροστά στο παιδί μου που μόλις το είχα γεννήσει και όσο πέρναγε ο καιρός γινόταν χειρότερος»,

«Ακόμη και με μαχαίρια με κοπανούσε», δήλωσε απαντώντας στην ερώτηση για τους μώλωπες που έχει στα μάτια, σημειώνοντας ότι έχει δεχθεί κατά καιρούς γροθιές και κλωτσιές από τον 34χρονο.

«Συνήθως όμως μέσα στο μπάνιο με κακοποιούσε, δεν έβλεπαν τα παιδιά, αλλά άκουγαν τις φωνές μου και τα κλάματα. Μου έλεγε “μην τολμήσεις και πεις στα παιδιά τι γίνεται, θα σε σκοτώσω, θα χύσεις αίμα μέσα στο μπάνιο! Νόμιζε πολλά στο μυαλό του και ήθελε να του ομολογήσω ότι εγώ είχα πάει με κάποιον άλλον, αλλά εγώ τιμούσα το στεφάνι μου και τα παιδιά μου», συμπλήρωσε, καταγγέλλοντας ότι ο σύζυγός της, είχε πετάξει τα τηλέφωνα ώστε να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανένας.

«Άλλη φορά δεν υπήρχε τόσο μεγάλη βιαιότητα. Εκτός από τον ξυλοδαρμό μου, υπήρξε και σεξουαλική κακοποίησή μου, μου έσκισε τα ρούχα, δεν υπήρχε καμία συναίνεση, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Εγώ δεν ήθελα, εκείνος με πίεζε πολύ.

Θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Όταν βγει από την φυλακή, θα πάρω μέτρα για να μείνει μακριά μου και από τα παιδιά μου. Θα προσπαθήσω να σταθώ στα πόδια μου και να βρω μια δουλειά».

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ακόμη ότι πριν από μερικές ημέρες ο σύζυγός της απείλησε ότι θα τη ρίξει στη Διώρυγα της Κορίνθου και ότι «μετά θα κάψω και τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης: Αργος: 34χρονος χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη

Άργος: Σοκάρει η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της – «Μου είπε θα χύσεις αίμα»

Άργος: Προφυλακιστέος ο 34χρονος που χτύπησε και περιέλουσε τη σύζυγό του με βενζίνη