Αράχωβα: Συνέχεια στο θρίλερ με την υπόθεση βασανισμού του Όλιβερ – Ποια τα νέα στοιχεία (Video)

Αράχωβα: Συνέχεια στο θρίλερ με την υπόθεση βασανισμού του Όλιβερ – Ποια τα νέα στοιχεία (Video)

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βασανισμού του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Διαβάστε επίσης: Αράχωβα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Όλιβερ – Μάρτυρας «κλειδί» σπάει τη σιωπή του

Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με τον δράστη, εάν υπήρξε κακοποίηση, όπως καταγγέλλεται επισταμένως από την πλευρά του κηδεμόνα του αλλά και από φιλοζωικές οργανώσεις.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων και η συλλογή προανακριτικού υλικού συνεχίζεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μάρτυρες έχουν καταθέσεις στις Αρχές όσα γνώριζαν σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με τον εντοπισμό του ανθρώπου που ευθύνεται για την τραγική κατάληξη του οκτάχρονου χάσκι. Την ίδια ώρα, ένας μάρτυρας κλήθηκε για δεύτερη φορά ώστε να καταθέσει, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει το σημείο όπου βασανίστηκε το χάσκι.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία εκπροσωπεί τις φιλοζωικές οργανώσεις, ο μάρτυρας θα καταθέσει σημαντικά στοιχεία για τον φερόμενο δράστη. Ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει στις αρχές πληροφορίες που γνωρίζει για την υπόθεση.

«Κάθε άνθρωπος θέλει τον χρόνο του. Θέλει να δει με τι σοβαρότητα εξελίσσεται μια υπόθεση. Γιατί ακούει πολλά και διάφορα», ανέφερε η κ. Ανάσογλου στο Star και πρόσθεσε για τον μάρτυρα «κλειδί»: «Ας πούμε ότι είναι κάτοικος της περιοχής και ας πούμε ότι σε αυτόν εκμυστηρεύτηκαν… Ξέρετε, για να μιλήσει κάποιος πρέπει να νιώθει μία ασφάλεια. Δε μιλάει κανένας, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να μιλάει και να λέει ονόματα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter