Απροσπέλαστες αντιπυρικές ζώνες στην Εύβοια αποκαλύπτει ο Κεδίκογλου: «Δόθηκαν εκατομμύρια αλλά είμαστε απροστάτευτοι» (Video)

Απροσπέλαστες αντιπυρικές ζώνες στην Εύβοια αποκαλύπτει ο Κεδίκογλου: «Δόθηκαν εκατομμύρια αλλά είμαστε απροστάτευτοι» (Video)

Στην αποκάλυψη ότι το έργο των αντιπυρικών ζωνών του δάσους στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού έμεινε στα χαρτιά, παρότι πληρώθηκε αδρά, προχώρησε ο βουλευτής Ευβοίας και τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Συμεών Κεδίκογλου.

Στο μίνι οδοιπορικό που κάνει, τονίζει ότι το έργο θεωρείται ολοκληρωμένο, όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως ο δρόμος σε πολλά σημεία δεν είναι προσπελάσιμος για τα πυροσβεστικά οχήματα σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη.

«Αυτά που βλέπω είναι εξοργιστικά. Έχουν διατεθεί εκατομμύρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι λένε οι αρμόδιοι, ποιοι παρέλαβαν το έργο, τι λέει το δασαρχείο… Και εν πάση περιπτώσει, ας μας πει και ένας εισαγγελέας τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα» σημειώνει, δείχνοντας παράλληλα τις απαράδεκτες εικόνες με την πραγματικά εγκαταλελειμμένη αντιπυρική ζώνη….

@symeonkedikoglou Για ποια πρόληψη κσι ποια δασική προστασία μιλαμε; Εικόνες με αδιάβατους δασικούς δρόμους από την αυτοψία μου στη Βόρεια Εύβοια…Και σκεφτείτε ότι ξοδεύονται εκατομμύρια για τη διάνοιξη τους…#πυρκαγια #πυροσβεστικη #φωτια #πυρκαγιες #syriza #δασος #fyp #τικτοκ_ελλαδα ♬ πρωτότυπος ήχος – Symeon Kedikoglou

«Δεν βάλαμε μυαλό… Αν τυχόν συμβεί κάτι θα λέμε “τι έφταιξε και δεν μπόρεσαν να πάνε οι πυροσβεστικές δυνάμεις”. Ελληνικέ λαέ από το υστέρημά σου γίνονται κάποιοι πλούσιοι και μένουμε απροστάτευτοι» λέει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνει:

«Κάποιοι νομίζουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτα. Έχουν πάθει ανοσία στις καταγγελίες. Πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση» τονίζει και επαναλαμβάνει την αποκάλυψη πως τα δασαρχεία προχωρούν …κατόπιν εορτής σε προσλήψεις δασοφυλάκων.

Δείτε επίσης: Τώρα θυμήθηκε η κυβέρνηση να κάνει προσλήψεις στα δασαρχεία – Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter