Απόστολος Λύτρας: Νέα μήνυση από τη σύζυγό του – Πληροφορίες ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα, αναζητείται για να συλληφθεί

Απόστολος Λύτρας: Νέα μήνυση από τη σύζυγό του – Πληροφορίες ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα, αναζητείται για να συλληφθεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον Απόστολο Λύτρα, καθώς η σύζυγός του φαίνεται κατέθεσε νέα μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του γνωστού δικηγόρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN, η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, αλλά και κατά του γνωστού ποινικολόγου για παράβαση της δικαστικής απόφασης μετά από απειλητικό μήνυμα που φέρεται να της έστειλε.

Αναζητείται για να συλληφθεί

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο κάτι που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες προς το παρόν δεν απαντά σε κλήσεις, ενώ δεν βρίσκεται στο σημείο που έλεγε ότι είναι.

Στο αυτόφωρο η πρώην σύζυγος του

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι μετά την παρουσία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι, η σύζυγός του προχώρησε σε μηνύσεις με αποτέλεσμα τη σύλληψή της. Όπως είπε, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατείται στο αυτόφωρο, ενώ ο δικηγόρος της αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

 

Ειδικότερα, έχει υποβληθεί μήνυση για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, απειλή και σε βάρος του δικηγόρου που έφτασαν στο σπίτι μαζί με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και το ένα τους παιδί προκειμένου να πάρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Όταν οι παραπάνω εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ένιωσε απειλή και πάτησε το panic button και στη συνέχεια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια υπέβαλε τη μήνυση.

 

Δείτε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: «Δεν επινόησα το αφήγημα ότι έπεσε από στις σκάλες, την εκδοχή αυτή επέλεξε η ίδια», ισχυρίζεται

Απόστολος Λύτρας: Νέα παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο – Ζητά επίσπευση της έρευνας

Υπόθεση Λύτρα: «Ούτε οι Ταλιμπάν δεν έχουν τέτοιο μένος για τις γυναίκες» – Τι έλεγε όταν υπερασπιζόταν θύματα βίας (Video)

 Όταν η ΔΑΠ καλούσε τον Απόστολο Λύτρα να μιλήσει για το ρατσιστικό έγκλημα και την έμφυλη βία

Απόστολος Λύτρας: «Ούρλιαζα και τον παρακαλούσα να σταματήσει» – Τι κατέθεσε η σύζυγος του ποινικολόγου (Video)

Ζήνα Κουτσελίνη για Απόστολο Λύτρα: «Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter