Απόστολος Λύτρας: Δεν θα είναι πλέον συνήγορος της μητέρας της 12χρονης του Κολωνού – Σε πλειστηριασμό ακίνητο ιδιοκτησίας του

Απόστολος Λύτρας: Δεν θα είναι πλέον συνήγορος της μητέρας της 12χρονης του Κολωνού – Σε πλειστηριασμό ακίνητο ιδιοκτησίας του
EUROKINISSI

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, την οποία εκπροσώπησε στον πρώτο βαθμό ως δικηγόρος ο Απόστολος Λύτρας, ανακοίνωσε, μέσω της Επιτροπής Αλληλεγγύης, ότι διέκοψε την εκπροσώπησή της από τον καθ’ ομολογίαν κακοποιητή της συζύγου του.

Οπως έκανε γνωστό μέσω Instagram η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τη στήριξη της 12χρονης, η μητέρα της δήλωσε τα παρακάτω:

«Μετά την ομολογία του κ. Αποστόλου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της νομικής εκπροσώπησης μου από το γραφείο του.

Τέτοιες συμπεριφορές σε γυναίκες δεν μπορεί να είναι ανεκτές».

Πλειστηριασμός ακινήτου

Ο Απόστολος Λύτρας εκτός από τη σύλληψή του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων, έχει και ένα οικονομικό βάρος. Συγκεκριμένα σε βάρος του γνωστού δικηγόρου εκκρεμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο πλειστηριασμοί για τις 26 Ιουνίου που αφορούν μεζονέτα και θέση στάθμευσης σε ακίνητο που βρίσκεται στο Δήμο Χαλανδρίου.

Από την έκθεση πλειστηριασμού φαίνεται ότι η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 18-10-2023 επιταγή της προς πληρωμή και σύμφωνα με τις στην επιταγή αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό».

Στον εισαγγελέα την Πέμπη

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί αύριο Πέμπτη, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης μετά το ένταλμα σύλληψης εναντίον του για την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, ο Απόστολος Λύτρας είπε πως «δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Πραγματικά απορώ. Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο και πήγανε μόνα τους τα παιδιά, έχοντας μία άριστη σχέση με τη Σοφία, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι».

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελισμός: Πειθαρχικές διώξεις σε γιατρούς επειδή αντέδρασαν σε αντιδεοντολογικές απαιτήσεις της διοίκησης

Αχαΐα: Διώχνουν πυροσβέστες, έφεραν όμως… οχήματα!

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Ισχυρίζεται ότι δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter